Ανακοίνωση και πρώτη με Καλλονή για Γεωργίου

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωση και πρώτη με Καλλονή για Γεωργίου

bet365

Ο Φώτης Γεωργίου είναι και με τη... βούλα παίκτης της Καλλονής, καθώς ανακοινώθηκε για δύο χρόνια, και έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Μυτιλήνης στην Ιταλία.

Ποδοσφαιριστής της Καλλονής είναι και επίσημα ο Φώτης Γεωργίου. Το... deal του 30χρονου επιθετικού μέσου με την ομάδα της Μυτιλήνης ήταν γνωστό από νωρίς το μεσημέρι, όταν ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο. «Λύθηκε η συνεργασία της ομάδας μας με τον Φώτη Γεωργίου.

Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε με την ΑΕΛ Καλλονή. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», ανέφερε η ανακοίνωση των Περιστεριωτών. Λίγο αργότερα η συμφωνία, που θα έχει διάρκεια δύο χρόνια, επισημοποιήθηκε από τον σύλλογο της Λέσβου.

Μάλιστα, ο παίκτης βρέθηκε από νωρίς στην Ιταλία, όπου βρίσκεται η ΑΕΛΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονή

H ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Γεωργίου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στην Άρτα το 1985 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ο 30χρονος άσος έχει 84 συμμετοχές στη Σουπερλιγκ φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ατρομήτου μετρώντας μάλιστα και πέντε γκολ στο ενεργητικό του.

Ο Φώτης Γεωργίου έχει ήδη ενταχθεί στην αποστολή της Καλλονής μας στην Ιταλία λαμβάνοντας κανονικά μέρος στις προπονήσεις (φώτο) επί ιταλικού εδάφους.

Το who is who

Ο Φώτης Γεωργίου γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου 1985 στην Άρτα, αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος, αλλά και στα άκρα της επίθεσης, και έχει ύψος 1,68μ. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και από την ομάδα Κ20 των «πρασίνων» πήρε μεταγραφή για τη Μαρκό, που τότε αγωνιζόταν στη Γ' Εθνική.

Ακολούθησαν οι Καλλιθέα, Λαμία, Ιωνικός, Διαγόρας Ρόδου, ενώ το 2011 πήρε μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στους Ζωσιμάδες επέστρεψε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ατρομήτου το καλοκαίρι του 2013.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα