«Κλείνει» Ρομέρο ο Παναιτωλικός!

Gazzetta team
«Κλείνει» Ρομέρο ο Παναιτωλικός!

bet365

Ο Εμιλιάνο Ρομέρο που αναμένεται τις επόμενες ώρες στο Αγρίνιο, αναμένεται να είναι αυτός που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Νίκολας Μαρτίνες, που παραχωρήθηκε στον Ολυμπιακό!

Όπως το συνηθίζουν, για άλλη μια φορά, οι άνθρωποι του Παναιτωλικού κινήθηκαν κάτω από απόλυτη μυστικότητα μέχρι να εξασφαλίσουν την συμφωνία με τον 29χρονο Αργεντίνο, ο οποίος τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίζονταν στην Χιλή με την φανέλα της Έβερτον.

Ο Λατινοαμερικάνος μεσοεπιθετικός, στο παρελθόν έπαιξε σε Ιντεπεντιέντε και Αργεντίνος Τζούνιορς. Ο Ρομέρο αναμένεται απόψε στο Αγρίνιο και το πιθανότερο είναι σήμερα ή αύριο να υπάρξουν κι ανακοινώσεις.

Παράλληλα οι «κυανοκίτρινοι» φαίνεται να έχουν έρθει σε συμφωνία και με κεντρικό αμυντικό που αγωνίζεται σε πρωτάθλημα το οποίο είναι σε εξέλιξη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα