Ανακοινώθηκε ο Γούτας από τον Ολυμπιακό!

Ανακοινώθηκε ο Γούτας από τον Ολυμπιακό!

Αντώνης Σαούλης
Ανακοινώθηκε ο Γούτας από τον Ολυμπιακό!

bet365

Παίκτης του Ολυμπιακού κι επίσημα είναι ο νεαρός αμυντικός ο οποίος αποκτήθηκε από την Ξάνθη. Μένει στου Ρέντη για προπονήσεις. Ετοιμος και ο Πάρντο για τις ανακοινώσεις.

Απέμενε μόνο το τυπικό. Μετά την μεταγραφή του Καπίνο και τον τραυματισμό του Μποτία ο Ολυμπιακός επιτάχυνε τις διαδικασίες για την απόκτηση του Δημήτρη Γούτα. Οπερ κι εγένετο. Με συνοπτικές διαδικασίες οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν τον νεαρό αμυντικό και το απόγευμα της Παρασκευής ανακοινώθηκε η απόκτησή του!

Ο ίδιος δήλωσε μετά την ανακοίνωση. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, για να δικαιώσω όσους με επέλεξαν, αλλά και για να κάνω χαρούμενο τον κόσμο της νέας μου ομάδας. Ανυπομονώ να βρεθώ δίπλα στους συμπαίκτες μου και να αρχίσω τη δουλειά, ώστε να είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα ό,τι μπορώ για να πετύχει τον στόχο της, ο οποίος είναι πάντοτε η κορυφή», είπε ο νεαρός αμυντικός.

Ο Γούτας δεν θα ταξιδέψει στην Αυστρία αλλά θ' αρχίσει τις προπονήσεις στου Ρέντη και θα ενσωματωθεί αργότερα με την ομάδα.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΝΤΟ
Ταυτόχρονα ο Φελίπε Πάρντο βρίσκεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με την Μπράγκα στα 4,5 εκατ. ευρώ και ουσιαστικά η μεταγραφή του έχει μπει στην τελική ευθεία.

Ο 25χρονος Κολομβιανός εξτρέμ δεν αποκλείεται ν' ανακοινωθεί και την Παρασκευή για να μπει αμέσως στο αεροπλάνο ώστε να προλάβει κι αυτός την ομάδα στην Αυστρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα