Σίντεφελντ: "Θα εκτιμήσουν τον Τούντορ στην Τούμπα"

Σίντεφελντ: "Θα εκτιμήσουν τον Τούντορ στην Τούμπα"

Gazzetta team
Σίντεφελντ: "Θα εκτιμήσουν τον Τούντορ στην Τούμπα"

bet365

Ο Γκόρντον Σίντεφελντ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην παρουσία του Ιγκορ Τούντορ στον ΠΑΟΚ και στην προσπάθεια που θα κάνει για να δημιουργήσει μια ομάδα που θα παίζει με καρδιά.

Ο Κροάτης αμυντικός με δηλώσεις του, σε ιστοσελίδα της πατρίδας του (vecernji.hr) μίλησε αρχικά για τη χημεία ΠΑΟΚ και Τούντορ: "Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή, ποιοτική ομάδα και θα κάνει καλό συνδυασμό με τον Τούντορ".

Για τις φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ: "Θέλουν να κερδίσουν το ελληνικό πρωτάθλημα, μέχρι τώρα είχαν τον Ολυμπιακό από κάτω και πάλευαν με τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη θέση. Το είχαν πετύχει τη χρονιά που ήμουν στην ομάδα. Τώρα, όμως, αλλάζουν οι ισορροπίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έχει προβλήματα, η ΑΕΚ επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία και θα υπάρξει ανταγωνισμός".

Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη: "Είναι ακόμη στην ομάδα, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες από την εποχή που ήμουν εκεί. Είναι δυνατή ομάδα, έχουν πολλούς παίκτες και αρκετούς νεαρούς με ποιότητα".

Για τα προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει η Ντιναμό κόντρα στον ΠΑΟΚ και τις ήττες που υπέστη: "Ο ΠΑΟΚ είχε προκαλέσει προβλήματα και πριν δύο χρόνια με τη Σάλκε και παραλίγο να προκριθεί".

Για το πως θα ανταποκριθεί ο Τούντορ στην ελληνική νοοτροπία: " Είναι λίγο ανυπόμονοι, θέλουν συνέχει να βλέπουν τις ομάδες τους να κερδίζουν και να παίρνουν το πρωτάθλημα. Οι οπαδοί είναι πολύ περήφανοι και έχουν καρδιά. Εντός γηπέδου ο Τούντορ δεν θα έχει πρόβλημα γιατί είναι προπονητής που θέλει από τις ομάδες του να παίζουν με καρδιά. Οι οπαδοί θα το εκτιμήσουν αυτό".

Για το αν είναι οπαδός του ΠΑΟΚ ή του Παναθηναϊκού: "Έμεινα λίγο παραπάνω στον Παναθηναϊκό, αλλά και στις δύο ομάδες έπαιξα καλά αισθάνθηκα όμορφα. Έψαχναν και οι δύο ομάδες το καλύτερο, πιο καθαρό ποδόσφαιρο. Θέλανε ένα καλό παιχνίδι με δίκαιους όρους. Και η ατμόσφαιρα είναι ένα θαύμα όταν παίζουν μεταξύ τους. Είναι τρέλα στα ντέρμπι, νομίζεις θα κατεδαφιστεί το γήπεδο. Αλλά το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι καθαρό. Και όχι όταν έρχεσαι στους δύο πόντους με τον Ολυμπιακό να σου έρχονται τρία πέναλτι και να μην ξέρεις γιατί".

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα