Πέφτουν οι υπογραφές με Βίλα και Καϊκούτ

Δημήτρης Τομαράς
Πέφτουν οι υπογραφές με Βίλα και Καϊκούτ

bet365

Ο Εμιλιάνο Βίλα αναμένεται την Δευτέρα στην Κέρκυρα για να κλείσει και επίσημα ενώ την ίδια μέρα θα επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Σάσα Καϊκούτ.

Ο διεθνής Αλβανός άσος και πρώην παίκτης του ΠΑΣ έχει συμφωνήσει προφορικά με τους ανθρώπους των Νησιωτών και η νεότερη ενημέρωση είναι πως πρόκειται να μεταβεί την Δευτέρα στην Κέρκυρα για να γίνει επίσημο το deal. Εκτός από τον Εμιλιάνο Βίλα την Δευτέρα εκτιμάται πως θα πέσουν και οι υπογραφές με τον Σάσα Καϊκούτ για να φορέσει ο παίκτης για άλλη μία χρονιά την φανέλα του συλλόγου. Για την... ιστορία με τον Καϊκούτ ασχολήθηκε και ο Πανιώνιος. Κατά τα άλλα ο νησιωτικός σύλλογος δεν έχει στο πλάνο του αυτήν την στιγμή άλλη πώληση εκτός από αυτήν του Ερνέστας Σέτκους. Στα μεταγραφικά υπάρχουν αρκετές προχωημένες περιπτώσεις και για θέσεις όπως του κίπερ ή του αριστερού χαφ, όμως λόγω της κατάστασης στην Ελλάδα έχουν πάει πίσω. Και σίγουρα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο το τι θα γίνει την συνέχεια στην χώρα μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα