Οι ερυθρόλευκες επιλογές για Ζέεφελντ

Οι ερυθρόλευκες επιλογές για Ζέεφελντ

Οι ερυθρόλευκες επιλογές για Ζέεφελντ

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το Ζέεφελντ. Έξω Διαμαντάκος, Γιαννούλης και Βλαχοδήμος, μέσα ο Καραμάνος, ο Ζντιέλαρ, ο Κολοβός και ο Λάτσι.
Λίγες ώρες μετά την επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Μάρκο Σίλβα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στον Ρέντη. Κατά την άφιξή του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε την πρώτη του συνάντηση - γνωριμία με τους νέους ποδοσφαιριστές του. Συνομίλησαν και μετά τις συστάσεις, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 18:00, οπότε βγήκαν στο γήπεδο.
Το πρόγραμμα άρχισε με ελαφρύ τρέξιμο και συνεχίστηκε απευθείας με μπάλα. Πάσες, σε συνδυασμό με ελαφρύ τρέξιμο, αλλαγή κατεύθυνσης, κοντρόλ και διατάσεις. Όλα με την μπάλα στα πόδια. Ακολούθως οι ποδοσφαιριστές του Σίλβα επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας και πίεσης προς τον αντίπαλο. Οι ομάδες άλλαξαν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της άσκησης, ενώ στη συνέχεια «μπήκαν» και οι τερματοφύλακες, οι οποίοι μέχρι εκείνη την ώρα γυμνάζονταν ξεχωριστά.
Οι ερυθρόλευκοι έκαναν δίτερμα, σε μικρό χώρο, με έναν ποδοσφαιριστή - δείκτη και αρκετή κυκλοφορία της μπάλας. Ολοκλήρωσαν την, σχεδόν, δίωρη προπόνησή τους με τρέξιμο σε γκρουπ. Ο Τσόρι και ο Μπενίτες ακολούθησαν συντηρητικό πρόγραμμα, λόγω των εργομετρικών το πρωί Πέμπτης. Το μεσημέρι της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές «μετακομίζουν» στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.
Αναλυτικά η αποστολή που επελέγη από τον Μάρκο Σίλβα: Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννιώτας, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Χάρα, Καραμάνος, Κολοβός, Λάτσι, Λόρια, Μαρτίνες, Μαζουάκου, Ολαϊτάν, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Τζανδάρης, Βούρος, Γιαταμπαρέ και Ζντιέλαρ. Ουσιαστικά τέθηκαν εκτός οι Διαμαντάκος και Γιαννούλης που δεν συνεχίζουν ενώ στους εκλεκτούς θα είναι οι Καραμάνος, Ζντιέλαρ, Κολοβός και Λάτσι.
Εκτός πλάνων είναι και οι Βλαχοδήμος, Χαλκιαδάκης, Tζανακάκης, Καθάριος, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Πελέ, Σέποβιτς και Ιμπραϊμ. Στην αποστολή δεν μπήκαν και οι διεθνείς με την Νέων Βέργος και Σαλιάκας. Οι διεθνείς θα ενσωματωθούν με την ομάδα από τις 14 Ιουλίου και μετά. Ήτοι οι Μιλιβόγιεβιτς, Ντουρμάζ, Κασάμι, Ομάρ και Ντοσεβί. Αργότερα στην προετοιμασία της ομάδας θα μπουν φυσικά και ο Γιάννης Μανιάτης, αλλά και ο Μπεν.
Με βάση τις θέσεις τους στο αεροπλάνο για το Ζέεφελντ θα μπουν οι εξής παίκτες: Ρομπέρτο, Λόρια, Γιαννιώτης και Χουτεσιώτης (τερματοφύλακες), Μποτία, Αυλωνίτης, Σιόβας, Σαλίνο, Μαζουάκου, Βούρος (αμυντικοί), Μπουχαλάκης, Γιαταμπαρέ, Τζανδάρης, Φουστέρ, Φορτούνης, Ζντιέλαρ, Τσόρι, Μαρτίνες, Λάτσι (μέσοι), Κολοβός, Γιαννιώτας, Πουλίδο, Μπενίτες, Καραμάνος, Χάρα και Ολαϊτάν (επιθετικοί).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα