Πιέζει ο ΠΑΟΚ, διστακτικός ο Φινμπόγκασον!

Πιέζει ο ΠΑΟΚ, διστακτικός ο Φινμπόγκασον!

Πιέζει ο ΠΑΟΚ, διστακτικός ο Φινμπόγκασον!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο ΠΑΟΚ, εκτός από την πρόταση που κατέθεσε στην Ρεαλ Σοσιεδάδ για την απόκτηση του Αλφρεντ Φινμπόγκασον, έκανε κίνηση και στην πλευρά του Ισλανδού επιθετικού χωρίς όμως να βρει πρόσφορο έδαφος.

Η απόκτηση ενός επιθετικού αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τον ΠΑΟΚ μετά τον τραυματισμό του Στέφανου Αθανασιάδη. Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Φρανκ Άρνεσεν βρίσκεται ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Ο αθλητικό διευθυντής του Δικεφάλου είχε τις προηγούμενες ημέρες μια επαφή με τον πρόεδρο της Ρέαλ Σοσιεδάδ για την απόκτηση του 26χρονου φορ. Οι δύο ομάδες φαίνεται πως συμφώνησαν, με τον ΠΑΟΚ να καλύπτει όλο το συμβόλαιο του (1 εκατ. ευρώ) για ένα χρόνο.

Ο Άρνεσεν σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr έκανε μια επαφή και με την πλευρά του Ισλανδού επιθετικού. Αυτό που προκύπτει από την επαφή είναι πως ο Φινμπόγκασον, δεν είναι και πολύ ζεστός σε μια μετακίνηση του στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Το σκέφτεται, ενώ ταυτόχρονα έχει και πολλές απορίες. Η πρώτη είναι αν ο ΠΑΟΚ την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός στις εγχώριες αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ενώ υπάρχει και το θέμα με την κατάσταση στην Ελλάδα που τον ανησυχεί ιδιαίτερα, όπως και τους περισσότερους ξένους ποδοσφαιριστές. Ο 26χρονος επιθετικός φαίνεται πως προτιμάει μία άλλη Λίγκα εάν δεν μείνει στην Ισπανία.

Ο Άρνεσεν που δεν εγκαταλείπει εύκολα τα όπλα θα προσπαθήσει να του κάμψει τους όποιους ενδοιασμούς έχει από μια μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Δικέφαλος χρειάζεται παίκτες πρώτης γραμμής που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα ν' ανέβει αγωνιστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα