Θαυμασμός και scouting των Ιταλών για Καραχάλιο

Θαυμασμός και scouting των Ιταλών για Καραχάλιο

bet365

Από την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Ζήσης Καραχάλιος βρέθηκε στον Ολυμπιακό με τους Ιταλούς να παρουσιάζονται εντυπωσιασμένοι από το πρώτο του ματς στο φετινό Euro U19.

Τόσο ο ιταλικός Τύπος όσο και scouts από ομάδες της χώρας έστρεψαν τα βλέμματά τους πάνω στον Καραχάλιο με αφορμή το πρώτο του παιχνίδι στα τελικά του φετινού Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των Νέων. Οι Ιταλοί βέβαια ξεχώρισαν και τον κίπερ Κότσαρη αλλά και τον Ορφανίδη, που έβαλε το άλλο γκολ της Εθνική μας αλλά και έβγαλε την ασίστ στο τέρμα του Καραχάλιου απέναντι στους Ουκρανούς. Ο γεννημένος το 1996 Καραχάλιος είναι από το 2014 στον Ολυμπιακό, οπότε και εντάχθηκε στην Κ20 της ομάδας, προερχόμενος από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο έως το 2017 και παίζει κυρίως αμυντικό χαφ. Προτού τον κλείσει ο Ολυμπιακός τον είχε ξεχωρίσει και ο ΠΑΟΚ. Οι Ιταλοί μεταδίδουν πως ήδη απασχολεί αρκετές ομάδες, που θα τον τσεκάρουν και στα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής Νέων στο Euro που γίνεται σε Κατερίνη, Πιερία και Λάρισα. Στην γειτονική μας χώρα γίνεται λόγος για θαυμασμό για τα προσόντα του νεαρού παίκτη αλλά και την προοπτική που έχει μπροστά του.
 

Τελευταία Νέα