Εισιτήρια για όλες τις τσέπες από τον Ολυμπιακό (pics & vids)

Εισιτήρια για όλες τις τσέπες από τον Ολυμπιακό (pics & vids)

Εισιτήρια για όλες τις τσέπες από τον Ολυμπιακό (pics & vids)

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα διαρκείας της νέας σεζόν, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 100 ευρώ! Συλλεκτικές οι φετινές κάρτες που θα είναι αφιερωμένες στην «χρυσή 11άδα». Το gazzetta.gr ήταν εκεί.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή που βρίσκεται η χώρα μας, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έδειξαν ότι σκέφτονται τον κόσμο και γι αυτό οι τιμές είναι πολύ πιο χαμηλές συγκριτικά με αυτές που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Χαρακτηριστικό, δε, είναι ότι οι τιμές 18.000 εισιτηρίων κοστίζουν από 100 έως 170 ευρώ.

«Θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι...», ήταν το σύνθημα που υπήρχε πίσω από το πάνελ.

Σε αυτήν υπήρχαν φωτογραφίες παλιών μεγάλων άσων της ομάδας όπως ο Δεληκάρης, ο Ντέταρι, ο Προτάσοφ, ο Αναστόπουλος, ο Ιμπαγάσα, ο Καρεμπέ, ο Τζόρτζεβιτς, ο Γεωργάτος, ο Σιδέρης, ο Μουράτης, ο Αναστόπουλος και φυσικά ο Ζιοβάνι. Παίκτες οι οποίοι αναδείχτηκαν από τον κόσμο στην «Golden Eleven».

Την εκδήλωση προλόγισε ο διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας. Ο Κώστας Καραπαπάς ισχυρίστηκε πως «όπως βλέπετε και πίσω μου, στα εικαστικά που κοσμούν το πάνελ, το βασικό μας μότο για τα φετινά εισιτήρια διαρκείας είναι η φράση «θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι». Μία φράση η οποία παραπέμπει ξεκάθαρα στο συναίσθημα, αλλά και στον σύνδεσμο των γενεών για όλους τους φιλάθλους μας.

Έναν Σύνδεσμο ο οποίος είναι πολύ σημαντικός, ειδικά αυτή τη χρονιά. Και είναι και μια λέξη, που όπως όλοι γνωρίζετε, αναφέρεται στο όνομα του Ολυμπιακού. Πέρα από τον Ολυμπιακό, που είναι το όνομα και η σημαία της περηφάνιας για κάθε έναν από εμάς, υπάρχει στο όνομά μας ο Πειραιάς, η πόλη μας, υπάρχει η αναφορά στους φιλάθλους μας, που είναι η δύναμή μας και κυρίως υπάρχει ο Σύνδεσμος όλων αυτών.

Αυτό τον Σύνδεσμο θέλουμε να αναδείξουμε. Γι' αυτό το σύνθημα αυτό παραπέμπει εκεί ακριβώς, στο συναίσθημα, ενώνοντας όλες τις γενιές των Ολυμπιακών. Όλοι έχουμε μνήμες και όλοι θέλουμε να δημιουργήσουμε μνήμες για τις γενιές που έρχονται». Στην συνέχεια τον λόγο πήρε, ο Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος είπε:

«Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να σας καλωσορίσω σε αυτήν την εκδήλωση. Φέτος είναι μία ιστορική χρονιά για τον σύλλογό μας. Γιορτάζουμε τα 90 χρόνια. Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο σημαντικός οργανισμός στην χώρα είναι στην καλύτερη φάση της ιστορίας του. Με πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ και 22η θέση στην Ευρώπη. Ο Ερασιτέχνης πλέον οικονομικά υγιής χάρις στην στήριξη του κόσμου και της ΠΑΕ σε όλα τα αγωνίσματα. Δυστυχώς δεν ισχύουν τα ίδια για την χώρα και την κοινωνία. Βιώνουμε μία πρωτοφανή κρίση. Ο πυρήνας για εμάς ήταν να δώσουμε την αγάπη στον κόσμο.

Αφουγκραζόμαστε την ελληνική κοινωνία και το τι συμβαίνει και ο κάθε φίλαθλος την δυσκολία και αβεβαιότητα που βιώνει. Προχωράμε σε μία πρωτοφανή μείωση που φτάνει έως το 50%. Πλέον πάνω από 18.000 θα διατίθενται για όλους τους αγώνες σε τιμές 100 - 170 ευρώ. Θα υπάρχουν παιδικά εισιτήρια με πλήρη προνόμια στα 40 ευρώ. Δηλαδή 2 ευρώ ανά ματς. Δεν θέλουμε οι άνθρωποι που έχουν πληγεί από την κρίση να μην μπορούν να έρθουν στο γήπεδο. Πλέον έχουμε διαμορφωθεί στο 30%, δηλαδή κατά πολύ μειωμένες από αυτές που ξεκινήσαμε πριν από 5 χρόνια.

Υπάρχουν πλέον τιμές οι οποίες βρίσκονται στο 30% σε σχέση με παλαιότερες, μειωμένες δηλαδή κατά 70%, σε σχέση με το 2010, οπότε άρχισε η προσπάθεια αυτή της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το κάνουμε με όλη μας την καρδιά. Θέλουμε όλους τους φιλάθλους δίπλα μας. Θέλουμε να είναι κοντά μας και να αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας. Τις λεπτομέρειες και όλα τα στοιχεία θα μας τα παρουσιάσει ο κ. Καραπαπάς».

Ακολούθως, ο Κώστας Καραπαπάς ενημέρωσε πως για πρώτη φορά φέτος οι κάρτες θα είναι συλλεκτικές καθότι θα γίνεται ειδική αναφορά στην πιο αγαπημένη 11άδα του κόσμου. Στα διαρκείας θα είναι όλες οι μορφές των άσων που επελέγησαν στους κορυφαίους 11 αλλά και του Λεόνε. Σ' αυτό το σημείο φάνηκε ο χάρτης των τιμών, με το πιο φτηνό εισιτήριο να κοστίζει 100 ευρώ και το πιο ακριβό 2.500 ευρώ.

Η έναρξη των πωλήσεων γίνει στις 9 Ιουλίου, ενώ από τις 20/7 θα ξεκινήσουν οι ανανεώσεις. Πάντως, από αύριο μπορούν όλοι να προμηθεύονται τα διαρκείας. Και παλαιοί και νέοι κάτοχοι.

Μετά ο Γιάννης Βρέντζος ρωτήθηκε εάν θα επηρεαστεί το μπάτζετ: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι μία εταιρεία πολύ ισχυρή οικονομικά αλλά οι εξελίξεις είναι ότι το χειρότερο. Εμείς πορευόμαστε στο ότι όλα θα πάνε καλά και έτσι συνεχίζουμε στο κομμάτι του μπάτζετ και του σχεδιασμού. Στα διαρκείας πήραμε το κακό σενάριο. Το καλύτερο θα ήταν να ξέρουμε ακριβώς το συντομότερο δυνατό το τι θα συμβεί».

Το κατά πόσον για τα άλλα εισιτήρια θα υπάρχουν τα 10 ευρώ για τον Ερασιτέχνη τόνισε: «Αυτή είναι η πρόθεσή μας. Να συνεχιστεί αυτή η κίνηση για τον Ερασιτέχνη».

Για τα απλά εισιτήρια και τις τιμές είπε: «Κοιτάξτε η προτεραιότητά μας είναι αυτή η ανταπόδοση είναι να υπάρχει στα διαρκείας για τον κόσμο που μας στηρίζει σε όλα τα ματς. Νιώθουμε την υποχρέωση η ανταπόδοση να είναι πιο μεγάλη για τα διαρκείας».

Αναλυτικά οι τιμές:

V VIP: 2.500 ευρώ

VIP: 1.400 ευρώ

33: 800 ευρώ

14,15: 490 ευρώ

12,16: 380 ευρώ

11,17: 280 ευρώ

1,2,8,9,19,20: 170 ευρώ

21,22,23: 150 ευρώ

Οικογενειακή κερκίδα 24,25: 1 ενήλικας + 1 παιδί 180 ευρώ, 1 ενήλικας +2 παιδιά 220, 2 ενήλικες και 1 παιδί 320 ευρώ, 2 ενήλικες και 2 παιδιά 360 ευρώ, εισιτήριο ενήλικα 140 και εισιτήριο παιδιού 40 ευρώ

4,5,6: 100 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ - ΚΛΕΙΔΙΑ

• Στο πλαίσιο της γενικότερης λογικής του Ολυμπακού και λόγω και των τελευταίων εξελίξεων, και έχοντας αφουγκραστεί την ελληνική κοινωνία και ό,τι συμβαίνει στους Έλληνες και τους φιλάθλους του συλλόγου, οι Πειραιώτες προχωρούν σε μία πρωτοφανή μείωση στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, της τάξεως ακόμη και του 50%.
• Πλέον πάνω από 18.000 θέσεις του σταδίου Καραϊσκάκη, θα διατίθενται για όλους τους αγώνες της ομάδας, επίσημους, φιλικούς, ευρωπαϊκούς, ελληνικό πρωτάθλημα και Κύπελλο, σε τιμές από 100 έως 170 ευρώ!
• Θα υπάρχουν παιδικά εισιτήρια με πλήρη προνόμια της τάξης των 40 ευρώ για όλη τη σεζόν. Πράγμα το οποίο αναλογεί σε 2 ευρώ ανά παιχνίδι!
• Για φέτος δεν θα υπάρξουν δύο περίοδοι, μία για παλαιούς και μία για νέους κατόχους. Θα είναι μία περίοδος για όλους, που θα επεκταθεί όσο χρειαστεί. Για το θέμα αυτό έκανε παρέμβαση προτού αρχίσουν οι ερωτήσεις ο Β' αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Πολυκανδριώτης. Ο κ. Πολυκανδριώτης αφού συνεχάρη θερμά την ΠΑΕ και για τις τιμές και για το πως στηρίζει τον Ερασιτέχνη ζήτησε ο προτζέκτορας να δείξει ξανά την περίοδο διάθεσης των διαρκείας και τόνισε πως πρέπει να παραταθεί. Ο κ. Βρέντζος του είπε πως είναι ένα θέμα που το κοιτάζει ο Ολυμπιακός και ενώ φέτος τα διαρκείας άργησαν να βγουν στην κυκλοφορία λόγω της κατάστασης στην χώρα.
• Η βοήθεια προς τον Ερασιτέχνη με ετήσια συνδρομή των 50 ευρώ παραμένει. Μία τιμή που δεν έχει να κάνει με τα διαρκείας. Επίσης τα παιδιά θα δίνουν ένα ενδεικτικό ποσό των 10 ευρώ ενώ και για τα απλά εισιτήρια θα υπάρχει αυτή η επιβάρυνση.
• Ο κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού θα μπορεί να επιλέξει τη δική του κάρτα, η οποία θα έχει επάνω την εικόνα, τη φιγούρα, ενός από τους 11 τιτάνες της «χρυσής ενδεκάδας», έτσι όπως ο ίδιος ο κόσμος του Ολυμπιακού την ανέδειξε. Ποδοσφαιριστές - σύμβολα της τεράστιας ιστορίας του Ολυμπιακού, όπως ο Τζιοβάνι, ο Καρεμπέ, ο Μουράτης, ο Σιδέρης, ο Τζόρτζεβιτς, αλλά και το παιδικό εισιτήριο με τον Λεόνε, θα δίνουν έναν ιδιαίτερο τόνο στην κάρτα του κάθε κατόχου διαρκείας και θα τον γεμίζουν με ακόμη περισσότερο συναίσθημα για την αγαπημένη του ομάδα. Κάρτες που θα είναι συλλεκτικές.
• Αξίζει να αναφερθεί ότι η έναρξη των πωλήσεων για όλους και όχι μόνο για τις ανανεώσεις των παλαιών καρτών, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 09/07. Το περιθώριο ανανεώσεων είναι έως την Δευτέρα 20/07. Το περιθώριο, όπως επισήμανε ο κ. Βρέντζος, μπορεί να μετακινηθεί και να αλλάξει, με βάση το πώς θα διαμορφωθεί η οικονομική κατάσταση στην χώρα μας και κατά βάση το τραπεζικό σύστημα, η λειτουργία των τραπεζών και η δυνατότητα των φιλάθλων να ανανεώσουν εγκαίρως. Για την πρώτη ημέρα η διάθεση ξεκινά στη 1 το μεσημέρι και μετά το ωράριο θα είναι 10 το πρωί με 6 το απόγευμα.
Μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις τιμές, τις παροχές και τα προνόμια και εδώ το βίντεο της παρουσίασης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ GAZZETTA.GR ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα