Ατζαγκούν: «Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά»

Ατζαγκούν: «Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά»

Νίκος Αθανασίου
Ατζαγκούν: «Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά»

bet365

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, μετά την ήττα από την Μπριζ, και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα είναι έτοιμος για τα προκριματικά. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έβγαλε κάποια πράγματα από αυτά που δουλεύει στις προπονήσεις στο φιλικό με την Μπριζ, παρά την ήττα, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Αμπντούλ Ατζαγκούν. Ο 22χρονος επιθετικός μέσος τόνισε ότι τώρα οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα είναι έτοιμοι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει ξεκινήσει πιο νωρίς την προετοιμασία της. Παρ' όλα αυτά νομίζω τα πήγαμε καλά, βγάλαμε κάποια πράγματα από αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και νομίζω αυτό είναι σημαντικό. Τώρα συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά, έχουμε ακόμα ένα φιλικό απέναντι στον Άγιαξ και νομίζω θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα