Καρέλης: «Θα είμαστε έτοιμοι για το Champions League»

Καρέλης: «Θα είμαστε έτοιμοι για το Champions League»

Νίκος Αθανασίου
Καρέλης: «Θα είμαστε έτοιμοι για το Champions League»

bet365

Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Μπριζ, Νίκος Καρέλης εξέφρασε την σιγουριά του ότι οι «πράσινοι» θα είναι έτοιμοι για τα προκριματικά, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα έλεγε όχι σε πιθανή κλήρωση με την βελγική ομάδα. ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Η Κλαμπ Μπριζ είναι στις υποψήφιες αντιπάλους του Παναθηναϊκού για τα προκριματικά του Champions League και ο Νίκος Καρέλης τόνισε ότι θα την ήθελε απέναντι στο τριφύλλι! Ο Έλληνας επιθετικός, που σημείωσε ένα υπέροχο γκολ απέναντι στους Βέλγους, είπε μετά τη λήξη της αναμέτρησης: «Ήταν το πρώτο δυνατό φιλικό σε αυτή την προετοιμασία. Δουλεύουμε τον τελευταίο καιρό πάνω στην κυκλοφορία και στις κάθετες πάσες και νομίζω αυτό φάνηκε σήμερα από την φάση του γκολ. Όλα τα παιδιά δουλεύουμε καθημερινά και σκληρά, θέλουμε λίγο χρόνο για να βρούμε τα πατήματά μας, αλλά νομίζω θα είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά του Champions League».

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε την Μπριζ για αντίπαλο, είπε: «Στο σημερινό φιλικό αυτοί βρίσκονταν πιο μπροστά από εμάς σε βαθμό ετοιμότητας. Έχουν ξεκινήσει πιο νωρίς γιατί σε λίγες μέρες αρχίζει η σεζόν τους, αλλά γιατί όχι; Θα τους ήθελα αντίπαλους, αλλά όποιος και να μας τύχει θα δουλέψουμε σκληρά, θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι και να περάσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα