Νέα διαρκείας με μειώσεις έως 50%

Νέα διαρκείας με μειώσεις έως 50%

Νέα διαρκείας με μειώσεις έως 50%

bet365

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε μέχρι και μειώσεις της τάξεως του 50% για τα νέα διαρκείας του. 18.000 εισιτήρια στα 100 - 170 ευρώ! Παρουσίαση το μεσημέρι της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη.

Έχοντας σαν moto «ο Ολυμπιακός επιστρέφει την αγάπη στον κόσμο του!» ο πειραϊκός σύλλογος θα παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2015-2016, αύριο Τετάρτη 8 Ιουλίου (14:30), στο Καραϊσκάκη. Η χρονιά που η ομάδα γιορτάζει τα 90 χρόνια ζωής, συμπίπτει με μια εποχή στην οποία οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δοκιμάζονται, όπως όλοι οι Έλληνες, από μία πολύ σκληρή και πρωτοφανή, για την σύγχρονη εποχή, οικονομική κρίση.

Ο Ολυμπιακός απαντάει με πρωτοφανείς και πολύ μεγάλες μειώσεις τιμών, οι οποίες φτάνουν μέχρι και 50%, σε εισιτήρια τα οποία αντιστοιχούν σε πολλές χιλιάδες θέσεις, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον κόσμο του να δίνει δυναμικά το παρών στο δεύτερο... σπίτι του. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό 18.000 εισιτήρια θα τιμώνται στα 100 - 170 ευρώ, έχοντας όλο το... πακέτο των αγώνων!

Ο Ολυμπιακός, ανταποκρινόμενος στην αρχή του, αντλεί... δύναμη από τους φιλάθλους του και την... γυρίζει σε αυτούς, με στόχο ένα γεμάτο Καραϊσκάκη και έναν κόσμο που να είναι απόλυτα ευχαριστημένος και που να συνεχίζει να ονειρεύεται. Να ονειρεύεται για ένα καλύτερο αύριο και για τον ίδιο και για τον σύλλογο που αγαπάει και παρακολουθεί διαρκώς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα