Αστάφιεφ: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για Κοβάλ»

Αστάφιεφ: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για Κοβάλ»

Αστάφιεφ: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για Κοβάλ»

bet365

Ο ατζέντης του Μαξίμ Κοβάλ επιβεβαιώνει στο Gazzetta.gr το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον νεαρό κίπερ, μεταθέτοντας τις εξελίξεις για τις επόμενες ημέρες.
Ο εκπρόσωπος του Μαξίμ Κοβάλ, Άντον Αστάφιεφ, μίλησε στο Gazzetta.gr για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον νεαρό άσο. «Σε λίγες ημέρες θα έχουμε νέα για τον Κοβάλ. Ο Ολυμπιακός όντως ενδιαφέρεται για τον Μαξίμ. Απ' αυτά που είμαι σε θέση να γνωρίζω υπάρχει ενδιαφέρον. Ο Μαξίμ πάντα ήθελε να παίξει σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Και το να σε θέλει μία ομάδα του βεληνεκούς του Ολυμπιακού δεν είναι απλά κάτι πολύ θετικό αλλά εξαιρετικό», μας επισήμανε. Θα πρέπει βέβαια να ξεκαθαριστεί πως ότι άλλο είναι να γίνει για την θέση του γκολκίπερ στον Ολυμπιακό θα είναι σε συνάρτηση με τον Ρομπέρτο. Με το εάν ο Ισπανός κίπερ παραχωρηθεί αλλού ή όχι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα