ΠΑΟΚ: Θέλει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας (vid)

ΠΑΟΚ: Θέλει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Θέλει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας (vid)

bet365

Ο άμεσος συνεργάτης του Ιγκόρ Τούντορ, Ιβάν Λέκο είναι της άποψης πώς μόνο με σκληρά δουλειά μπορεί ο ΠΑΟΚ ν' αντέξει την πίεση που θα έχει όλη την χρονιά. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου είχαν άλλη μια δύσκολη ημέρα στην Ολλανδία με τον Κροάτη τεχνικό να προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία του.


Οι ρυθμοί στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ανέβηκαν και πάλι με τους παίκτες να τρέχουν πολύ και με μεγάλη ένταση. Πάντα με μπάλα. Πάντα σε παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας προκειμένου να μάθουν να παίζουν γρήγορα, το οποίο είναι βασικό ζητούμενο στην αγωνιστική φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο Ίγκορ Τούντορ . Ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας με συνεχείς αλλαγές παιχνιδιού, έλεγχο του ρυθμού και γρήγορο passing game.
Στο τέλος του προγράμματος, οι παίκτες αφέθηκαν στα χέρια του Πάολο Αρτίκο για τρέξιμο με intervals. Ο Ιταλός γυμναστής δίνει μεγάλη βάση στη φυσική κατάσταση και στην ενδυνάμωση των ποδοσφαιριστών δουλεύοντας αρκετές ώρες την ημέρα μαζί τους τόσο στο γήπεδο όσο και στο γυμναστήριο όπου τους βοηθά να καλύψουν τις αδυναμίες και τις μυικές ανισορροπίες τους με ειδικά προγράμματα και πλούσιο ασκησιολόγιο.

Ο Μάαρτεν Μάρτενς έμεινε στο ξενοδοχείο για θεραπεία, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης. Τις προσεχείς μέρες ο Ράζβαν Ρατς για προληπτικούς λόγους επειδή προέρχεται από τραυματισμό αναμένεται ακολουθήσει πρόγραμμα λίγο πιο μειωμένης έντασης, έτσι ώστε να ενταχθεί σταδιακά στην ομάδα δίχως ν’ αντιμετωπίσει πρόβλημα στον τραυματισμένο του προσαγωγό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα