Συγκινεί με το μήνυμα προς τον Πίρλο ο Μπουφόν

Συγκινεί με το μήνυμα προς τον Πίρλο ο Μπουφόν

Gazzetta team
Συγκινεί με το μήνυμα προς τον Πίρλο ο Μπουφόν

bet365

Την ιδιαίτερη σχέση του με τον Αντρέα Πίρλο εξυμνεί ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τον νυν άσο της New York City FC, κάνοντας λόγο για το πιο ανεκτίμητο πράγμα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος... Τη φιλία!

Αναλυτικά το μήνυμα του Μπουφόν μέσω Facebook:

«Χρησιμοποίησαν διαφορετικές λέξεις για να σε αποχαιρετήσουν και να σου ευχηθούν να έχεις και άλλες νίκες. Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω μία λέξη η οποιά συγκεντρώνει μία ολόκληρη ζωή που ζήσαμε μαζί: φίλε.

Καλή τύχη φίλε μου. Καλή τύχη για το παρόν και το μέλλον σου. Ευχαριστώ για το παρελθόν που περάσαμε μαζί. Ευχαριστώ για τις ανέμελες ώρες που περάσαμε μαζί. Ευχαριστώ για τα δάκρυα χαρά και λύπης, υποστηρίζοντας πάντα ο ένας τον άλλο. Ευχαριστώ που μου έμαθες ότι μερικές φορές σε αυτό το άθλημα οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν πράγματα, που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν απίθανα, να γίνονται πραγματικά.

Ένας φίλος είναι το πιο ανεκτίμητο πράγμα που μπορούν να έχουν οι άνθρωποι και το καλύτερο πράγμα που μπορούν να είναι οι άνθρωποι. Είμαι σίγουρος για αυτή την πρώτη πρόταση, ελπίζω και ζω για τη δεύτερη».

Hanno scelto molti sostantivi per salutarti e augurarti altre grandi vittorie; io vorrei utilizzarne uno che condensi...

Posted by Gianluigi Buffon on Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015
 

SERIE A Τελευταία Νέα