Γκολ, γκολ, γκολ και «φροντιστήριο» Ρούτερ! (gTV)

Γκολ, γκολ, γκολ και «φροντιστήριο» Ρούτερ! (gTV)

Νίκος Αθανασίου
Γκολ, γκολ, γκολ και «φροντιστήριο» Ρούτερ! (gTV)

bet365

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το απόγευμα την Μπριζ, με τον Γιάννη Αναστασίου να δουλεύει με τους επιθετικούς και τον Στίβεν Ρούτερ με μέσους και αμυντικούς.

Το πρώτο δυνατό φιλικό επί ολλανδικού εδάφους δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπριζ(19:00); ομάδα που είναι πιθανό να βρει μπροστά του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως είναι λογικό, η πρωινή προπόνηση δεν είχε μεγάλη ένταση. Ο Αναστασίου δούλεψε με τους δημιουργικους μεσους και τους επιθετικούς και ο Στίβεν Ρούτερ με τους αμυντικούς μέσους και τους μέσους.

Οι επιθετικοί μετά από συνεργασίες έκαναν τελειώματα, με τον Νίκο Καλτσά για ακόμη μια μέρα να δείχνει ιδιαίτερα ανεβασμένος και... έτοιμος για όλα. Ο Αναστασίου ζητούσε καλύτερα τελειώματα από τον Καρέλη αλλά και σωστές πάσες πριν την τελική προσπάθεια. Νίνης, Λουντ, Μπεργκ, Καρέλης, Πέτριτς, Καλτσάς και Ατζαγκούν.

Στο άλλο μισό του γηπέδου ο Ρούτερ χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες. Με τα μωβ ήταν οι: Λαγός, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Αγγελόπουλος, Θελάντερ και Πράνιτς, οι οποίοι έκαναν επίθεση. Σε θέση άμυνας με τα λαχανί οι: Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Δώνης και Ζέκα.

Ο Άγγλος βοηθός του Αναστασίου έδωσε μεγάλη έμφαση στο πως πρέπει να συμπεριφέρονται τακτικά οι αμυνόμενοι. Διέκοπτε συνέχεια και έδινε οδηγίες. Σε κάποιες από αυτές εξηγούσε στα δύο στόπερ(Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος) πως ο ένας πρέπει να πέφτει πάνω στον σέντερ φορ και ο δεύτερος να δίνει την ''κάλυψη''. Παράλληλα, τους εξήγησε, βλέποντας να γίνονται λάθη στην ανάπτυξη μετά το κλέψιμο της μπάλας ότι «δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να βγάλουμε την μπάλα. Εκτός από πάσες, μπορείτε να κάνετε και βαθιά μπαλιά».

*Κλωναρίδης, Νάνο έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ο Εσιέν ακολούθησε μόνο το πρώτο μέρος με την μπάλα και ο Στιλ μόνο τις ασκήσεις των τερματοφυλάκων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα