Με 15 εκατ. στο «Γουέμπλεϊ» η Τσέλσι

Με 15 εκατ. στο «Γουέμπλεϊ» η Τσέλσι

Κώστας Ζάλιαρης
Με 15 εκατ. στο «Γουέμπλεϊ» η Τσέλσι

bet365

Το ποσό των 15 εκατ.ευρώ θα διαθέτει ετησίως για τρία χρόνια από το 2017 και μετά η Τσέλσι, για να χρησιμοποιεί το «Γουέμπλεϊ» για τις εντός έδρας αναμετρήσεις.

Οι «μπλε» του Λονδίνου θα μετακομίσουν στο «στολίδι» της αγγλικής πρωτεύουσας σε δύο χρόνια από τώρα, προκειμένου να γίνουν τα απαραίτητα έργα ανακαίνισης και αύξησης της χωρητικότητας του «Στάμφορντ Μπριτζ», το οποίο θα χρειαστεί τρία χρόνια από την έναρξη των εργασιών μέχρι ν' ανοίξει ξανά τις πύλες του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times», η Τσέλσι θα διαθέτεθ 15 εκατ.ευρώ για να χρησιμοποιεί το «Γουέμπλεϊ» από το 2017 και για τα τρία χρόνια που θα ακολουθήσουν από τη στιγμή της μετακόμισης.

Βέβαια, έχει γνωστοποιηθεί στον σύλλογο ότι θα υπάρχει ένας μικρός περιορισμός στη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων και τις χωρητικότητας του «Γουέμπλεϊ», αφού το πάνω διάζωμα κατά πάσα πιθανότητα θα παραμένει κλειστό και ο κόσμος των «μπλε» αλλά και των αντιπάλων ομάδων, θα βρίσκεται μονάχα στις κάτω εξέδρες, χωρητικότητας περίπου 50.000 θέσεων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα