Άλλες ήταν οι εγγυήσεις, όχι η επιταγή

Άλλες ήταν οι εγγυήσεις, όχι η επιταγή

Νίκος Ρόλλας
Άλλες ήταν οι εγγυήσεις, όχι η επιταγή

bet365

Από τον Παναθηναϊκό διέψευδαν οτι ο Σέρχιο Σάντσεθ χρειάστηκε να πάρει μία επιταγή στα χέρια του για να πει το «ναι» στους «πράσινους».

Από την Δευτέρα το απόγευμα που έγινε γνωστό οτι ο Σέρχιο Σάντσεθ βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση που του έκανε ο Παναθηναϊκός, άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια σχετικά με το τί ήταν αυτό που τον έπεισε να πει το «ναι», παρά την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα.

Ένα από αυτά ήθελε τον Λεωνίδα Βόκολο και τον Τάκη Φύσσα, στο ραντεβού που έγινε στην Βαρκελώνη, πριν από μία εβδομάδα, να του έχουν δείξει μία επιταγή ως προκαταβολή, προκειμένου να πειστεί οτι τα χρήματα του είναι εγγυημένα.

Κάτι τέτοιο ωστόσο διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τους «πράσινους»...

Όπως χαρακτηριστικά έλεγαν «αυτό που ήθελε να ακούσει ήταν κάποιες προφορικές εγγυήσεις, να του γίνει μια ειλικρινής καταγραφή της πραγματικότητας και να του δείξουμε πόσο πολύ τον θέλουμε όπως και έγινε με το ταξίδι που έκαναν με διαφορετικές μάλιστα πτήσεις τα δύο στελέχη μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα