«Ευχαριστώ τον Λεβαδειακό για την ευκαιρία»

Gazzetta team
«Ευχαριστώ τον Λεβαδειακό για την ευκαιρία»

bet365

Παρελθόν αποτελεί από τον Λεβαδειακό ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Ζαλαώρας, που ευχαρίστησε διοίκηση και παίκτες.

Τους λόγους που αποχώρησε από την ομάδα εξήγησε μέσα από δημοσίευσή του ο απερχόμενος προπονητής τερματοφυλάκων του Λεβαδειακού, Γιάννης Ζαλαώρας, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει παίκτες και διοίκηση.

Αναλυτικά:

«Για προσωπικούς λόγους αποχωρώ από την ομάδα του Λεβαδειακού. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Κομπότη και τον κύριο Φαράντο διότι μου έδωσαν την δυνατότητα να δείξω την δουλειά μου σε επίπεδο Super League. Επίσης να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Σάββα Παντελίδη, Απόστολο Μάντζιο όπως και τους τερματοφύλακες μου Μιχάλη Σηφάκη, Κυριάκο Στρατηλάτη, Παναγιώτη Τσιτωντα για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι στην ομάδα του Λεβαδειακού πάντα επιτυχίες. Ήταν τιμή μου που εργάστηκαν σε αυτή την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα