Πρώτη με «νέους» και αβεβαιότητα για Βέροια (pics)

Πρώτη με «νέους» και αβεβαιότητα για Βέροια (pics)

Νίκος Τσιώκος
Πρώτη με «νέους» και αβεβαιότητα για Βέροια (pics)

bet365

Την πρώτη της προπόνηση έκανε η Βέροια ενόψει της νέας σεζόν και σε αυτή συμμετείχαν και οι Ετζενγκέλε, Μερεμπασβίλι, ενώ υπάρχει αβεβαιότητα για το μέλλον του συλλόγου στη Σούπερ Λίγκα, καθώς αναμένεται την Τετάρτη η απόφαση της ΕΠΟ.

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ούτε ένας παίκτης από τη Βέροια, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει κινηθεί στν αγορά για μεταγραφές. Αρκετοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται κοντά στη μεταγραφή τους στη «βασίλισσα του Βορρά» και δύο εξ' αυτών είναι οι Γουίλιαμ Ετζενγκέλε και Γκιόργκι Μερεμπασβίλι.

Αμφότεροι έλαβαν μέρος στην πρώτη προπόνηση του συλλόγου της Ημαθίας, η οποία διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο στο Ταγαροχώρι, και όλα δείχνουν ότι θα είναι από τις πρώτες... αφίξεις του καλοκαιριού. Βέβαια, δεν ήταν τα μοναδικά νέα πρόσωπα στην έναρξη της νέας σεζόν, καθώς η Βέροια έχει νέο προπονητή τον Γιώργο Γεωργιάδη, με τον Νίκο Ουσταμπασίδη να είναι βοηθός του και τον Ζήση Βρύζα να έχει αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Επίσης, το παρών έδωσε και ο πρόεδρος Θεόδωρος Καρυπίδης μαζί με τα μέλη της ΠΑΕ, Αργύρη Πρόιο και Σίμο Ορφανίδη. Σε ό,τι έχει να κάνει με την πρώτη προπόνηση, πλην των Ετζενγκέλε, Μερεμπασβίλι συμμετείχε και ο νεαρός Βασίλης Αργυρόπουλος, που έχει αγωνιστεί στις ομάδες Νέων των Αιγινιακού και Πλατανιά.

Όλα αυτά, τη στιγμή που υπάρχει αβεβαιότητα για το μέλλον της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα. Η απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αναμένεται την Τετάρτη (8/7), με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να είναι αισιόδοξοι για αθώωση και σε δεύτερο βαθμό. Άπαντες, βέβαια, ελπίζουν να μην υπάρξει νέα αναβολή, ώστε να γνωρίζουν τι επιφυλλάσσει η επόμενη μέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα