Οι δύο αρνήσεις για Μιλιβόγιεβιτς στην Φενέρ

Οι δύο αρνήσεις για Μιλιβόγιεβιτς στην Φενέρ

Οι δύο αρνήσεις για Μιλιβόγιεβιτς στην Φενέρ

bet365

Η Φενερμπατχσέ έκλεισε άλλον παίκτη για την θέση του αμυντικού χαφ και ενώ ο Ολυμπιακός απέρριψε δύο προτάσεις της για τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς.

Προ ημερών ο Μπράνκο Στοϊτς, ο Σέρβος ατζέντης του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, μιλώντας στο Gazzetta.gr είχε επισημάνει πως θεωρούσε ότι ο παίκτης θα μείνει στον Ολυμπιακό, παρά το πρέσινγκ από Φενερμπαχτσέ. Οι εξελίξεις φαίνεται να τον δικαιώνουν. Η Φενέρ προχώρησε στην απόκτηση του Βραζιλιάνου της Σάο Πάολο, Ζόζεφ Ντε Σόουζα, για τη θέση του αμυντικού χαφ. Για τον λόγο αυτό έδωσε 8 εκατ. ευρώ.

Έτσι προκύπτει πως οι Τούρκοι κάνουν πίσω για τον διεθνή Σέρβο άσο των πρωταθλητών Ελλάδας, καθώς έκλεισαν παίκτη για αυτήν την θέση. Εκτός των άλλων όμως όπως έγινε γνωστό ο Ολυμπιακός απέρριψε δύο προτάσεις των Τούρκων και ξεκαθάρισε πως ο παίκτης θα μείνει κανονικά στο ρόστερ και θα είναι κανονικά στον Ρέντη στην συνέχεια. Επίσης όπως διέρρεε νωρίτερα την Δευτέρα και η πλευρά του παίκτη δεν επρόκειτο να προχωρήσει η μεταπήδησή του στην Φενέρ.

Η μεταγραφή του Μιλιβόγιεβιτς θα μπορούσε να είχε κλείσει στα 7 με 7,5 εκατ. ευρώ (σ.σ. οι Τούρκοι έφτασαν έως τα 6,7 - 6,9 εκατ. ευρώ) όμως ο Ολυμπιακός επέμενε στα 8 εκατ. ευρώ. Και όπως όλα δείχνουν η Φενέρ είχε άλλη οικονομική αξιολόγηση για τον διεθνή άσο. Όλα αυτά σημαίνουν λοιπόν πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα πορευθούν και φέτος με τον Μιλιβόγιεβιτς. Πλην όμως θα γίνουν και άλλες προσθήκες για το κέντρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα