Γουέλινγκτον: «Θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό ο Σάντσεθ»

Γουέλινγκτον: «Θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό ο Σάντσεθ»

Νίκος Αθανασίου
Γουέλινγκτον: «Θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό ο Σάντσεθ»

bet365

Ο πολύπειρος Γουέλινγκτον, «σημαία» της Μάλαγα και πρώην παρτενέρ του Σέρχιο Σάντσεθ, μιλάει στο gazzetta.gr για το νέο κεντρικό αμυντικό του «τριφυλλιού».

Βρίσκεται στην ομάδα της Ανδαλουσίας από το 2007 και είναι από τους πιο... μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες της ομάδας, έχοντας βιώσει τις καλές και τις κακές μέρες του συλλόγου. Ο Βραζιλιάνος Γουέλινγκτον Ολιβέιρα, στα 35 του πλέον, αποτελεί «σημαία» για τους «μποκερόνες» και γνωρίζει όσο λίγοι τον Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό.

Οι δυο τους έχουν συνυπάρξει αμέτρητες φορές στο κέντρο της άμυνας της ισπανικής ομάδας, έχουν δουλέψει μαζί για χρόνια στις προπονήσεις, έχουν παίξει απέναντι σε τεράστιους αντιπάλους. Λίγο μετά το πέρασμα του 29χρονου στόπερ από τα γραφεία της ΠΑΕ, ο Γουέλινγκτον μίλησε στο gazzetta.gr για τον πρώην συμπαίκτη του και τόνισε ότι θα βοηθήσει πολύ τους «πράσινους».

«Αγωνίστηκα με τον Σάντσεθ τα τελευταία χρόνια στη Μάλαγα. Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία και πρώτα από όλα θέλω να του ευχηθώ καλή συνέχεια στην καριέρα του», είπε αρχικά όταν ενημερώθηκε για το μέλλον του Σάντσεθ.

Στη συνέχεια μίλησε για τον 29χρονο, εκφράζοντας σιγουριά για την αξία του: «Για κάθε ομάδα θα ήταν μια πολύ σημαντική προσθήκη, έτσι και για τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρχιο είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ένας δυνατός κεντρικός αμυντικός που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια σε πολύ υψηλό επίπεδο. Νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα