Η ανθρωπιά του Ζντιέλαρ

Η ανθρωπιά του Ζντιέλαρ

Η ανθρωπιά του Ζντιέλαρ

bet365

Μεγάλη χαρά έδωσε σε έναν 15χρονο που έχει μία σοβαρή ασθένεια έδωσε ο Σάσα Ζντιέλαρ, με τον νεαρό να έχει ζητήσει να δει από κοντά τον άσο του Ολυμπιακού.
Ένα παλιό ρητό από την Αρμενία λέει πως «η ποιότητα του χρυσού μετριέται από την ένταση της φλόγας αλλά και το επίπεδο της ανθρώπινης δυστυχίας», θέλοντας έτσι να συνδέσει τα δύο πράγματα. Το δεδομένο είναι πως η ανθρωπιά λείπει πολύ αυτές τις ημέρες. Και φαίνεται πόσο... απουσιάζει καθώς είναι πλέον... είδηση όταν την εντοπίζει κανείς. Ο κάθε άνθρωπος άλλωστε κρίνεται σε μεγάλο βαθμό από αυτό.
Ο Σάσα Ζντιέλαρ είναι ένας πιτσιρικάς που παίζει μπάλα όμως παράλληλα διατηρεί την ανθρωπιά του και την κοινωνική του υπόσταση. Και αυτό το έδειξε όταν επισκέφθηκε σε νοσοκομείο της Σερβίας έναν 15χρονο που εδώ και πέντε χρόνια παλεύει με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο λόγος για τον Στραχίνια Αντρέγιτς, μεγάλο φαν της Εθνικής Σερβίας αλλά και του ίδιου του Ζντιέλαρ.
Ο Αντρέγιτς είναι από το Μπέογκραντ και είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή να δει από κοντά τον Σέρβο άσο, με τον οποίο μένουν και αρκετά κοντά. Εξάλλου δεν έχασε κανένα ματς των Νέων της Σερβίας στο Μουντιάλ της Νέας Ζηλανδίας. «Δεν ήξερα τον Στραχίνια από πριν. Όταν όμως έμαθα πως ήθελε να με δει δεν το σκέφτηκα καθόλου. Πήγα και τον επισκέφθηκα. Του έδωσα μία φανέλα ως δώρο και την άλλη φορά που θα τον δω θα του πάω και άλλο δώρο.
Είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω όπου και όπως χρειαστεί. Και το παιδί αυτό και όποιον άλλον άνθρωπο θέλει βοήθεια», τόνισε ο ίδιος ο Ζντιέλαρ, που ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να έχει επαφές με τον νεαρό. Τα σέρβικα ΜΜΕ στάθηκαν πολύ σε αυτήν την κίνηση του νεαρού άσου του Ολυμπιακού, κάνοντας λόγο για ανθρωπιά, μεγαλείο ψυχής αλλά και γενικότερα για ένα εξαιρετικό άτομο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα