Καρεμπέ: «Προσπαθούμε να φτιάξουμε ανταγωνιστική ομάδα για Τσάμπιονς Λιγκ»

Καρεμπέ: «Προσπαθούμε να φτιάξουμε ανταγωνιστική ομάδα για Τσάμπιονς Λιγκ»

bet365

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στην Ισπανία για τα πλάνα του Ολυμπιακού αλλά και την αξία και την προσφορά των Ίκερ Κασίγιας και Σέρχιο Ράμος στην Ρεάλ.
Για άλλη μία φορά ο Κριστιάν Καρεμπέ αναφέρθηκε στο ερυθρόλευκο πλάνο για τη νέα αγωνιστική περίοδο με αφορμή τα σοβαρά πολιτικά και οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα. «Προσπαθούμε να φτιάξουμε ανταγωνιστική ομάδα για Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός είναι ο στόχος μας», τόνισε σχετικά αναγνωρίζοντας εκ νέου την δύσκολη κατάσταση στην χώρα μας που μπορεί να επηρεάσει δραστικά και τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.
Κατά τα άλλα σύμφωνα με τα λεγόμενά του ο Καρεμπέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί την Ρεάλ δίχως τους Κασίγιας και Ράμος. «O Κασίγιας και ο Ράμος δίνουν χαρακτήρα στην Ρεάλ. Είναι παίκτες - κλειδιά». Ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα την περασμένη περίοδο. Ο Γάλλος παλαίμαχος άσος τόνισε πως η Εθνική Ισπανίας θα πρέπει να φανεί πολύ δυνατή και ανταγωνιστική στο επόμενο Euro.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα