Ιατρικά και ανακοινώνεται ο Σάντσεθ! (vid & pics)

Ιατρικά και ανακοινώνεται ο Σάντσεθ! (vid & pics)

Νίκος Μαρούδας
Ιατρικά και ανακοινώνεται ο Σάντσεθ! (vid & pics)

bet365

Ο Σέρχιο Σάντσεθ μίλησε για περίπου μιάμιση ώρα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι την Τρίτη, αφού πρώτα περάσει ιατρικά! Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του gazzetta.gr!

Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει από πολύ νωρίς για την πρόθεση του παίκτη να φορέσει τα πράσινα, γεγονός που είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος. Στη συνέχεια, είχατε διαβάσει για το... φως στις εξελίξεις και για τον ρόλο του Νάνο!

Παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας, ο Τάκης Φύσσας με τον Λεωνίδα Βόκολο κατάφεραν να πείσουν τον Ισπανό αμυντικό με τις εγγυήσεις που του προσέφεραν. Έτσι, πέρασε σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να προβεί στις τελικές συζητήσεις με τους «πράσινους».

Μετά από περίπου μιάμιση ώρα κουβέντας, ο Σάντσεθ έδειξε ευδιάθετος κατά την άφιξή του, ενώ αναχώρησε από τα γραφεία χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους και χωρίς να βγάλει «στημένες» φωτογραφίες. Ο Ισπανός αναμένεται να περάσει μέσα στη μέρα τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, με τον έμπειρο αμυντικό το απόγευμα της ίδιας μέρας να αναχωρεί μαζί με τον Λεωνίδα Βόκολο για το Όστερμπεκ!

Εκεί θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του «τριφυλλιού» και την Τετάρτη θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση με την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα