Ευτυχώς ο Σάντσεθ δεν... ακολουθεί τον Αλαφούζο!

Ευτυχώς ο Σάντσεθ δεν... ακολουθεί τον Αλαφούζο!

Νίκος Αθανασίου
Ευτυχώς ο Σάντσεθ δεν... ακολουθεί τον Αλαφούζο!

bet365

Ο Ισπανός στόπερ απέδειξε πόσο πολύ θέλει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και ευτυχώς που δεν «ακολουθεί» τον Γιάννη Αλαφούζο στο twitter!

Το σίριαλ του Σέρχιο Σάντσεθ ολοκληρώνεται θετικά για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ισπανός στόπερ τα έχει βρει σε όλα με το «τριφύλλι» και από ώρα σε ώρα υπογράφει, έχοντας πειστεί ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα. Ο Ισπανός είχε ζητήσει να δώσει την τελική του απάντηση μετά το «δημοψήφισμα» και αφού διαπίστωσε πως δεν ήρθε η... καταστροφή από το «ΌΧΙ» βρέθηκε στην Ελλάδα για να ντυθεί στα πράσινα. Φυσικά, η μεταγραφή πιστώνεται στον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο που τον... έψηναν όλο αυτό το διάστημα, ακόμη και με ταξίδι στην Βαρκελώνη, αλλά και στον Νάνο που του εξήγησε ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!

Κι, όμως, αυτή η πολύ μεγάλη μεταγραφή του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να είχε «τορπιληθεί» από το χθεσινό «τιτίβισμα» του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, το οποίο ανέφερε ως μεγάλη καταστροφή για τον τόπο ένα «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Πάλι καλά που ο τουιτεράκιας Ισπανός δεν ακολουθεί τον «mr. ΣΚΑΙ» και έμεινε στις διαβεβαιώσεις που έχει πάρει όλο το προηγούμενο διάστημα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα