«Υπογραφές για τρία χρόνια με Σίλβα»

«Υπογραφές για τρία χρόνια με Σίλβα»

«Υπογραφές για τρία χρόνια με Σίλβα»

bet365

O Mάρκο Σίλβα έκλεισε με τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν το απόγευμα της Δευτέρας οι Πορτογάλοι.

Όπως μετέδωσε το Radio Renascença καθώς και άλλα πορτογαλικά media ο Μάρκο Σίλβα έχει ήδη υπογράψει για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό. Ως προς τις απολαβές του θα παίρνει 700.000 ετησίως, κάτι που σας έχουμε επισημάνει εδώ και μέρες. Στην ομάδα της Λισσαβώνας έπαιρνε 500.000 τον χρόνο ενώ θα φέρει μαζί του και το team που είχε στον σύλλογο της Σπόρτινγκ, το οποίο τον εμπιστεύεται απόλυτα. Κατά άλλες πηγές πάντως το συμβόλαιο θα είναι διετές.

Με βάση την ενημέρωση που έχει δώσει από χθες ο πειραϊκός σύλλογος ο 38χρονος τεχνικός θα είναι το αργότερο μέχρι αύριο Τρίτη στην Ελλάδα για να ανακοινωθεί, να παρουσιαστεί και να πιάσει δουλειά. Στο προπονητικό σκέλος τα εργομετρικά του Ολυμπιακού θα συνεχιστούν με άλλα δύο γκρούπ την Τρίτη και την Τετάρτη, όπως και οι αιματολογικές εξετάσεις. Επίσης υπάρχει διάθεση να προχωρήσουν και άλλο τα μεταγραφικά, εάν και πολλά θα εξαρτηθούν από τις υπάρχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα