Άντο: «Μεγάλη μεταγραφή ο Εσιέν, εξαιρετικός ο Αναστασίου»

Άντο: «Μεγάλη μεταγραφή ο Εσιέν, εξαιρετικός ο Αναστασίου»

Νίκος Αθανασίου
Άντο: «Μεγάλη μεταγραφή ο Εσιέν, εξαιρετικός ο Αναστασίου»

bet365

Ο παλαίμαχος διεθνής Γκανέζος αμυντικός, Ερίκ Άντο, μίλησε για την αξία του Γιάννη Αναστασίου και την σπουδαία μεταγραφή του Μίκαελ Εσιέν στο «τριφύλλι».

Φόρεσε την φανέλα της Εθνικής Γκάνας για 45 φόρες, αγωνίστηκε πολλά χρόνια στην Ολλανδία και με τον Παναθηναϊκό τον ενώνουν δύο πρώην συμπαίκτες του. Ο Γιάννης Αναστασίου και ο Μίκαελ Εσιέν.

Ο Ερίκ Άντο που αυτή την στιγμή εργάζεται στην U-15 της PSV παρακολούθησε την προπόνηση της Κυριακής στο Όστερμπεκ και δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει για τους δυο καλούς του φίλους.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Άντο:

Για την σχέση του με τον Αναστασίου: «Είμαστε φίλοι με τον Γιάννη από τα παλιά. Τις τελευταίες εβδομάδες φάγαμε μαζί και είπαμε να έχουμε περισσότερο χρόνο με τις οικογένειες μας μετά από καιρό. Μιλάμε μια φορά ή δύο τον μήνα. Είμαστε φίλοι, λοιπόν, μένω κοντά και δεν θα μπορούσα να μην έρθω να τον συναντήσω και να δω προπόνηση του Παναθηναϊκού».

Για τον κόουτς Αναστασίου: «Η άποψη μου είναι η καλύτερη. Θυμάμαι πως από την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστής, ήξερε να διαβάζει άριστα το παιχνίδι. Καταλαβαίνει τι θέλει ο ποδοσφαιριστής και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να βελτιώνει την ομάδα του και τον κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα για τον ίδιο, λόγω της ποιότητας του. Μέσα από την δουλειά του τα κατάφερε. Δεν είναι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό, ένας εξαιρετικός προπονητής. Είναι πολύ φιλικός και κοντά στους παίκτες ανά πάσα στιγμή».

Για τον Εσιέν: «Είναι μια μεγάλη μεταγραφή. Έχουμε αγωνιστεί μαζί στην Εθνική Γκάνας αλλά όλος ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Εσιέν. Είναι πολύ καλός παίκτης και θα φέρει ενέργεια και εμπειρία στον Παναθηναϊκό. Έχει την νοοτροπία του νικητή, είναι ξεχωριστός και θα το δείτε άμεσα στα ελληνικά γήπεδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα