Ζέσους: «Στη Μπενφίκα δεν με ήθελαν πλέον...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ζέσους: «Στη Μπενφίκα δεν με ήθελαν πλέον...»

bet365

Του «χρέωσαν» τον τίτλο του προδότη. Εκείνος, όμως, δεν μετανιώνει για την επιλογή που έκανε. Όπως λέει, ο Ζόρζε Ζέσους, κατάλαβε πως έφτασε το σημείο όπου στη Μπενφίκα δεν τον ήθελαν άλλο κι έτσι αποφάσισε ν' αναλάβει τη Σπόρτινγκ.

Η μετακίνηση του Ζέσους στην «μισητή» συμπολίτσσα της Μπενφίκα, στη Λισαβόνα, προκάλεσε την οργή των οπαδών των «αετών».

Ο ίδιος, δεν δείχνει να το σκέφτεται και δηλώνει απόλυτα προσηλωμένος στη νέα του δουλειά και τις ανάγκες της Σπόρτινγκ, προκιμένου να παρουσιάσει ένα σύνολο που θα έχει την υπογραφή του, σκεπτόμενος να υιοθετήσει το αγαπημένη του 4-4-2, όπως έκανε και στη Μπενφίκα.

Μιλώντας για την επιλογή του να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στη Σπόρτινγκ, ο Ζόρζε Ζέσους ανέφερε: «Έφυγα από τη Μπενφίκα έπειτα από 6 χρόνια παρουσίας. Δεν με ήθελαν πλέον εκεί κι έτσι αποφάσισα κι εγώ να αλλάξω. Το καταλαβαίνεις πολύ καλά όταν δεν σε θέλει πλέον η διοίκηση σε μια ομάδα. Θα μπορούσα να έχω πάει και στην Ιταλία καθώς είχα προτάσεις από τέσσερις ομάδες» είπε ο νέος κόουτς των «λιονταριών» στη «Record».

 

Τελευταία Νέα