Πάνοπλη στην πρεμιέρα με Ουκρανία η Εθνική Νέων (vids)

Πάνοπλη στην πρεμιέρα με Ουκρανία η Εθνική Νέων (vids)

Πάνοπλη στην πρεμιέρα με Ουκρανία η Εθνική Νέων (vids)

bet365

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Εθνική Νέων, που κάνει την Δευτέρα πρεμιέρα με την Ουκρανία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Με απογευματινή προπόνηση της Κυριακής στο γήπεδο της 25ης Μαρτίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Νέων ενόψει της πρεμιέρας του 1ου ομίλου με την Ουκρανία. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Γκούμας, ελλείψει προβλημάτων τραυματισμού, θα έχει στην διάθεσή του όλους τους διεθνείς, οι οποίοι επικεντρώθηκαν στην τακτική και ειδικότερα στις στατικές φάσεις. Διαιτητής της αναμέτρησης με την Ουκρανία που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (6/7) στο δημοτικό στάδιο της Βέροιας (20:30) θα είναι ο Άντονι Τέιλορ από την Αγγλία.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα έχει κληρωθεί στον 1ο όμιλο μαζί με την Ουκρανία (6/7, 20:30, δημ. Βέροιας), την Αυστρία (9/7, 22:00, AEL FC Arena) και την Γαλλία (12/7, 21:00, Α' ΔΑΚ Κατερίνης). Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γκούμας είναι οι: Κώστας Κότσαρης (Παναθηναϊκός), Μανόλης Σαλιάκας (Ολυμπιακός), Κώστας Τσιμίκας (Ολυμπιακός), Αλμπέρτος Ρούσσος (Γιουβέντους), Τίμος Τσελεπίδης (ΠΑΟΚ), Ζήσης Καραχάλιος (Ολυμπιακός), Στέλιος Πόζογλου (ΠΑΟΚ), Πασχάλης Σταϊκος (Παναθηναϊκός), Θύμιος Κουλούρης (ΠΑΟΚ) και Πέτρος Ορφανίδης (Ξάνθη).

Επίσης έχουν συμπεριληφθεί οι Χρήστος Θεοδωράκης (Ατρόμητος), Πάνος Κυνηγόπουλος (Αιγινιακός), Άλκης Μαρκοπουλιώτης (ΑΕΚ), Νίκος Βασαϊτης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Κυριακόπουλος (Αστέρας), Δημήτρης Μαυρίας (Αναγέννηση Καρδίτσας), Νίκος Βέργος (Ολυμπιακός) και Βασίλης Μηλιώτης (Ερμιονίδα). Δείτε στην Gallery τις δηλώσεις των Γκούμα (Ελλάδα), Στάντλερ (Αυστρία), Γκονφαλόν (Γαλλία) και Χολόβκο (Ουκρανία) καθώς και το promo του Euro.

 

Τελευταία Νέα