Σε 2,5 εβδομάδες ξανά για προπονήσεις ο Αθανασιάδης!

Σε 2,5 εβδομάδες ξανά για προπονήσεις ο Αθανασιάδης!

Gazzetta team
Σε 2,5 εβδομάδες ξανά για προπονήσεις ο Αθανασιάδης!

bet365

Ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ράλλης, μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό του Στέφανου Αθανασιάδη και το πότε αναμένεται να γυρίσει.
Ο κ. Ράλλης είπε για:
Τον τραυματισμό του άσου του ΠΑΟΚ (σ.σ. υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού στο φιλικό προετοιμασίας με την Κοτ Αζούρ): Κατά την διάρκεια της φάσης και όταν προσέκρουσε στον αντίπαλο προκλήθηκε ένα αρχικό τραύμα γύρω στα τρία εκατοστά και ένα συντριπτικό κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού. Ο προβλεπόμενος χρόνος είναι 4-6 εβδομάδες. Κάθε τέσσερις μέρες θα υπάρχει επανεξέταση. Θα τοποθετηθεί άμεσα ένα ειδικό υπόδημα με σκληρή σόλα με την οποία μπορεί να περπατά. Σε δέκα με δεκαπέντε μέρες θα αρχίσει να κάνει ποδήλατο.
Υπολογίζουμε σε 2,5 εβδομάδες να μπορεί να αρχίσει να κάνει τρέξιμο, να φορέσει δηλαδή το παπούτσι και να μπει στην τελική ευθεία της επιστροφής του. Επειδή είναι το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού του και συμμετέχει περισσότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα δεν μπορεί να μπει νωρίτερα στους αγώνες, δεν θα αντέξει τον πόνο ακόμη και αν του γίνει ένεση. Αν ήταν το τρίτο ή το τέταρτο δάκτυλο, ίσως να μπορούσε να παίξει πιο νωρίς με κάποια ένεση. Τώρα αυτό δεν προβλέπεται και είναι αδύνατο. Το θετικό είναι ότι ο Αθανασιάδης έχει καλή αντίδραση στους τραυματισμούς και είναι δυνατός οργανισμός.
Το πως είναι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης: Μέσα στην εβδομάδα θα αρχίσει να μπαίνει σταδιακά στις προπονήσεις με την ομάδα. Θα γίνουν και οι απαραίτητες εξετάσεις έτσι ώστε να φανεί ότι δεν έχει πλέον καμιά μυική ανισορροπία. Αυτή την ώρα κάνει ειδικό πρόγραμμα με τον γυμναστή που συνεχώς το διαμορφώνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα