«Έκλεισε» το μεγάλο... ντέρμπι

«Έκλεισε» το μεγάλο... ντέρμπι

Νίκος Αθανασίου
«Έκλεισε» το μεγάλο... ντέρμπι

bet365

Μια μέρα πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Αθήνα, το ερχόμενο Σάββατο δηλαδή, θα διεξαχθεί η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στους δημοσιογράφους και το τεχνικό επιτελείο.

Η τελευταία φορά ήταν πάλι εδώ. Στο Όστερμπεκ. Στο πιο συγκινητικό ημίχρονο στην ιστορία των αναμετρήσεων των τεχνικών επιτελείων με τους απεσταλμένους του Τύπου. Στην ανάπαυλα χάναμε μόνο 6-3 και εννοείται πως το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία (25-6 είχε τελειώσει, πλέον μπορούμε να το πούμε, και ας παραπέμπει σε αγώνα... χαντμπολ).

Δύο χρόνια μετά, πάλι στο Όστερμπεκ οι ενισχυμένοι δημοσιογράφοι θα αντιμετωπίσουν το τεχνικό τιμ. Τον Αναστασίου, τον Σαραβάκο και την... παρέα τους. Πάντως, οι εκπρόσωποι του Τύπου δεν έχασαν την ευκαιρία και το απόγευμα του Σαββάτου έκαναν την πρώτη προπόνηση, διάρκειας δέκα λεπτών και δύο μικροτραυματισμών ενώ λίγο αργότερα άκουγαν τον Ζέκα να λέει πως «θέλω να γράψω για αυτό το ματς, θα έρθω να το δω»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα