Συνέχεια με δοκιμές στην Κέρκυρα

Νίκος Τσιώκος
Συνέχεια με δοκιμές στην Κέρκυρα

bet365

Η Κέρκυρα συνέχισε το Σάββατο (4/7) την προετοιμασία της με διπλή προπόνηση, με τους νεαρούς Μπαμιόγλου, Καραγιαννίδη, Κρητικό να προστίθενται στους παίκτες που δοκιμάζονται από τον Σάκη Τσιώλη. Ρεπό την Κυριακή (5/7).

Συνέχεια στην καλοκαιρινή της προετοιμασία έδωσε σήμερα η Κέρκυρα ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό έγινε με δύο προπονήσεις, στις οποίες συνεχίστηκαν οι δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών από τον Σάκη Τσιώλη. Συγκεκριμένα, οι Μπαμιόγλου, Τέλης Καραγιαννίδης, Νίκος Κρητικός ήταν τα ονόματα που προστέθηκαν στη λίστα με τους υπό δοκιμήν, στην οποία ήδη υπήρχαν αυτά των Πισσιάνη, Γρηγοράκη, Ίσσερη.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα διεξήχθη απόντος του τρίτου γκολκίπερ, Παναγιώτη Σαμπανίδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ενώ την Κυριακή (5/7) αναμένεται η άφιξη των Αλέξανδρου Κόντου, που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, και Ζορντάο Ντιόγκο, ο οποίος είχε εξασφαλίσει περαιτέρω άδεια.

Βέβαια, δε θα προπονηθούν, καθώς γι' αύριο έχει δοθεί ρεπό, με τη δουλειά να συνεχίζεται από τη Δευτέρα (6/7). Τέλος, να σημειώσουμε ότι η ΕΕΑ αποφάσισε τον υποβιβασμό της Κέρκυρας, με τους Φαίακες να είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να ανατρέψουν τα δεδομένα και να μείνουν στη Σούπερ Λίγκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα