Τέσσερα φιλικά για Βέροια

Τέσσερα φιλικά για Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Τέσσερα φιλικά για Βέροια

bet365

Τέσσερα φιλικά προετοιμασίας όρισε η Βέροια, που θα αντιμετωπίσει τις Ντεν Χαάγκ, Σίβασπορ, Χέρακλες στην Ολλανδία και εντός έδρας τη Σκόντα Ξάνθη.

Στα... βάσανα επιστρέφουν από τη Δευτέρα (6/7) οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας, καθώς για τότε είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση. Μάλιστα, η «βασίλισσα του Βορρά» όρισε και τέσσερα φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν.

Τα τρία εξ' αυτών θα διεξαχθούν επί ολλανδικού εδάφους με Ντεν Χαάγκ, Σίβασπορ και Χέρακλες στις 25, 28 Ιουλίου και 1 Αυγούστου, αντίστοιχα. Στη χώρα της τουλίπας η ομάδα της Ημαθίας θα βρεθεί, ως γνωστόν, από τις 19 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου, ενώ στις 5 του επόμενου μήνα θα υποδεχτεί τη Σκόντα Ξάνθη.

Βέβαια, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να οριστικοποιηθούν μερικά φιλικά ακόμη, είτε επί ολλανδικού, είτε επί ελληνικού εδάφους. Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζουμε ότι η Βέροια περιμένει έως την Τετάρτη (8/7) την απόφαση για το ύποπτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να αισιοδοξούν για αθώωση.

Κάτι που έχει... φρενάρει τις μεταγραφές, αφού δεν είναι λίγοι οι παίκτες που βρίσκονται μια... ανάσα από το να συνεχίσουν την καριέρα τους στη Βέροια, αλλά δεν έχουν «κλείσει» και δεν έχουν ανακοινωθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα