ΠΑΟΚ: Επέστρεψε με πατερίτσα ο Αθανασιάδης

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε με πατερίτσα ο Αθανασιάδης

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Επέστρεψε με πατερίτσα ο Αθανασιάδης

bet365

Ο Στέφανος Αθανασιάδης επέστρεψε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή του ΠΑΟΚ, μετά τις ακτινογραφίες που έβγαλε στο πόδι του, με πατερίτσα.

Ο μεγάλος άτυχος του φιλικού με την Κοτ Αζουρ ήταν αναμφίβολα ο Κλάους. Ο Αθανασιάδης που υπέστη συντριπτικό κάταγμα βάσης ονυχοφόρου φάλαγγας με ενδαρθρικη πρώτου δακτύλου δεξιού άκρου ποδός και θ’ απουσιάσει από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ από 4 έως 6 εβδομάδες επέστρεψε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή με πατερίτσα. Μάλιστα η ΠΑΕ στο λογαριασμό που έχει στο Instagram ανέβασε το εξής μήνυμα: «Άτυχος, αλλά δυνατός ο #Klaus επέστρεψε στη βάση της ομάδας στο #Doorwerth και αρχίζει να μετρά αντίστροφα και για την επιστροφή του στα γήπεδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα