Συνεργασίες στον άξονα, ανάπτυξη και μάθημα Ρούτερ! (gTV)

Συνεργασίες στον άξονα, ανάπτυξη και μάθημα Ρούτερ! (gTV)

Νίκος Αθανασίου
Συνεργασίες στον άξονα, ανάπτυξη και μάθημα Ρούτερ! (gTV)

bet365

Με τους επιθετικούς δούλεψε ο Γιάννης Αναστασίου στην δημιουργία συνεργασιών στον άξονα ενώ ο Ρούτερ έκανε ιδιαίτερα στους υπόλοιπους για σωστή κίνηση και πάσα. Έμφαση και στην ανάπτυξη. ΟΛΛΑΝΔΙΑ, αποστολή: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Εδώ στο Όστερμπεκ ο καιρός λέει να μας τρελάνει, καθώς μετά την απίστευτη για Ολλανδία ζέστη που... βαράει 35αρια το πρωί, το απόγευμα άρχισε να ψιχαλίζει για πολύ λίγο, δείγμα του τροπικού κλίματος που επικρατεί. Οι «πράσινοι» που κέρδισαν μια ώρα ξεκούρασης λόγω της πρωινής ανυπόφορης κατάστασης(από 6:30 Ελλάδος, 7:30 η έναρξη του προγράμματος) ξεκίνησαν με ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής και στην συνέχεια όλοι μαζί δούλεψαν πάνω στην ανάπτυξη.
Αυτή την φορά η διάταξη των ανδρείκελων δεν ήταν σε 4-2-3-1 αλλά σε ένα 3-2-3-1, με την φάση να πρέπει να ξεκινά από τα άκρα, να περνάει από τον άξονα και να ξαναανοίγει στην πτέρυγα για να γίνει η σέντρα και το τελείωμα. Σχεδόν από όλα τα πόδια περνούσε η μπάλα, με τον Αναστασίου να δίνει συνεχώς οδηγίες και να ζητά ταχύτητα στην πάσα και καλύτερη σέντρα από τους πλάγιους μπακ.

Στην συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ. Το ένα δούλεψε με τον Αναστασίου. Οι Ατζαγκούν, Λουντ, Καρέλης, Μπεργκ, Κλωναρίδης και Καλτσάς εργάστηκαν πάνω στην συνεργασία στον άξονα. Εναλλάξ δύο βρίσκονταν στο κέντρο του γηπέδου και κοντά στην περιοχή, δύο με πλάτη προς το τέρμα και δύο ως αμυντικοί. Η μπάλα έπρεπε να φεύγει κάθετα προς τον φορ που έπαιζε με πλάτη. Εκείνος την «έσπαγε» στον έτερο των μέσων που με κάθετη πάσα έβρισκε τον άλλο επιθετικό που έκανε κίνηση προς το τέρμα. Αρχικά η πρώτη πάσα ήταν χαμηλή και στην συνέχεια ψηλή.
Εξαιρετικά τελειώματα ο Καλτσάς, όπως φυσικά και Μάρκους Μπεργκ. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στην πάσα και την κίνηση, με τους Ρούτερ και Χέρντερ. Ο Άγγλος βοηθός του Αναστασίου διέκοπτε συνέχεια την άσκηση δίνοντας συνεχώς οδηγίες και ανεβάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων.
Αύριο οι «πράσινοι» έχουν μόνο πρωινή προπόνηση στις 10:30 (τοπική), καθώς το απόγευμα υπάρχει το πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους με την Άρνεμ.
*Πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Ράσμους Θελάντερ, ο Στιλ ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Εσιέν ακολούθησε το αρχικό μέρος τους προγράμματος και στην συνέχεια συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα