Τούντορ: «Σε καλή κατάσταση στις 16 Ιουλίου»

Τούντορ: «Σε καλή κατάσταση στις 16 Ιουλίου»

Gazzetta team
Τούντορ: «Σε καλή κατάσταση στις 16 Ιουλίου»

bet365

Ο Ιγκόρ Τούντορ παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ δε θα είναι στο 100% στις 16 Ιουλίου, αλλά πως θα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ τόνισε ότι στόχος είναι η δημιουργία μιας ομάδας, όπου το σύνολο θα είναι πάνω απ' όλα.

Στα πρώτα δείγματα που έδειξε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό της σεζόν με την Κοτ Αζούρ στην Ολλανδία και στον τραυματισμό του Κλάους στάθηκε ο Ιγκόρ Τούντορ στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, μετά το τελικό 3-1.

Ο Κροάτης τόνισε πως στόχος είναι η δημιουργία μιας ομάδας, στην οποία το σύνολο θα είναι πάνω απ' όλους και απ' όλα.

Όσο για το αν θα είναι έτοιμος ο «Δικέφαλος» του Βορρά στις 16 Ιουλίου, παραδέχτηκε ότι δε θα βρίσκεται στο 100%, αλλά σε καλή κατάσταση ενόψει του πρώτου ματς της σεζόν για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το πρώτο δείγμα: «Ήξερα ότι η ομάδα θα είναι κουρασμένη γιατί δουλέψαμε πολύ σκληρά το τελευταίο δεκαήμερο και γι' αυτό δεν περίμενα κάτι συγκεκριμένο. Περίμενα να δείξουμε κάποιες βασικές αρχές, πάνω στις οποίες έχουμε δουλέψει. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που λειτουργήσαμε, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε αυτά που ζητήσαμε».

Για τον τραυματισμό του Κλάους: «Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα κι εμείς θα τα αντιμετωπίσουμε. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που το σύνολο θα είναι πάνω απ' όλα.

Για το αν θα είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ στις 16 Ιουλίου: «Δε θα είμαστε σε τέλεια κατάσταση, στο 100%, αλλά θα είμαστε σε καλή κατάσταση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα