Απαγορευτικό σε παραχώρηση Ελλήνων παικτών ο Ολυμπιακός!

Απαγορευτικό σε παραχώρηση Ελλήνων παικτών ο Ολυμπιακός!

Απαγορευτικό σε παραχώρηση Ελλήνων παικτών ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta για τον Ολυμπιακό που πάγωσε την παραχώρηση Ελλήνων παικτών του...

Η πληροφορία είναι ακριβής.

Ο Ολυμπιακός έχει βγάλει απαγορευτικό για την παραχώρηση Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Κι εννοώ Ελλήνων όχι από τους λεγόμενους βασικούς (Σιόβα, Μανιάτη, Φορτούνη), αλλά από τους πολλούς Έλληνες που έχει και τους ζητάνε διάφορες ομάδες, κυρίως ελληνικές, αλλά ορισμένους και ξένες-π.χ. η Μπαστιά τον Διαμαντάκο!

Ξεκάθαρο αυτό: ο Ολυμπιακός έχει παγώσει αυτή την στιγμή κάθε συζήτηση παραχώρησης Έλληνα παίκτη του, λόγω της αβεβαιότητας με τις οικονομικές εξελίξεις στη χώρα, που αναμφίβολα επηρεάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, πόσο δε μάλλον τον κυριότερο εκπρόσωπό του, τον Ολυμπιακό, ως το σύλλογο με το μακράν μεγαλύτερο μπάζετ από κάθε άλλη ομάδα της χώρας.

Είναι σαφές ότι στον Ολυμπιακό θέλουν να δουν τι θα γίνει με την κατάσταση στη χώρα και μετά να πάρουν τις οριστικές αποφάσεις τους για τη συγκρότηση του ρόστερ. Κι οι Έλληνες παίκτες είναι ένα σημαντικό κομμάτι στο πλαίσιο του σχεδιασμού και της υλοποίησης του.

Να υπενθυμίσω ότι ο Ολυμπιακός από Έλληνες παίκτες έχει…

Γκολκίπερ τους Γιαννιώτη και Χουτεσιώτη.

Αμυντικούς τους Τζανακάκη, Βούρο, Αυλωνίτη, Σιόβα, Γιαννούλη, Λυκογιάννη, Καραγκούνη, ενώ προωθεί από τη Β ομάδα τους ακραίους μπακ Σάλιακα και Τσιμίκα.

Μέσους τους Μανιάτη, Τζανδάρη, Μπουχαλάκη, Καθάριο και Φορτούνη.

Κυνηγούς τους Γιαννιώτα, Κολοβό, Καραμάνο, Διαμαντάκο, Βέργο, Βλαχοδήμο, Χαλκιαδάκη.

Συνολικά είναι 23 Έλληνες παίκτες!

Υπό νορμάλ συνθήκες, από αυτούς τους παίκτες, θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού της νέας σεζόν, εκτός από τους πιτσιρικάδες (γκολκίπερ και Βούρο, Βέργο, Τσιμίκα, Σάλιακα), που θα ανήκουν σε μία δική τους κατηγορία, θα έχουν μάξιμουμ οκτώ παίκτες! Μάξιμουμ…

Πλέον, όμως, μην το δένετε και κόμπο αυτό. Θα δούμε πως θα πάει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.