Ανάπτυξη με... γλύκα Βέμερ!(vds)

Ανάπτυξη με... γλύκα Βέμερ!(vds)

Νίκος Αθανασίου
Ανάπτυξη με... γλύκα Βέμερ!(vds)

bet365

Δουλειά στην ανάπτυξη από τον Γιάννη Αναστασίου, με τις σέντρες του Βέμερ να ξεχωρίζουν. «Εγκεφαλικός» Λουντ. Πάρτε γεύση στα βίντεο του gazzetta.gr! ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Νίκος Αθανασίου.

Για τις 10:30 ώρα Ολλανδίας ήταν το... ραντεβού για την πρώτη πρωινή προπόνηση επί Ολλανδικού εδάφους αυτό το καλοκαίρι. Μετά τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και το «κορόϊδο», οι «πράσινοι» δούλεψαν πάνω στην ανάπτυξη την ώρα που στο γήπεδο υπήρχαν ανδρείκελα που σχημάτιζαν το σύστημα της αντίπαλης ομάδας σε 4-2-3-1. Μια άσκηση που κάθε χρόνο δουλεύει ο Έλληνας τεχνικός.

Άσκηση που είχε τρεις παραλλαγές. Στην πρώτη οι δύο στόπερ άλλαζαν την μπάλα. Μετά ο στόπερ πάσαρε στον αμυντικό μέσο και εν συνεχεία στο μπακ που ανέβαινε. Ο μπακ στον επιθετικό που έβγαινε στην άκρη, εκείνος στον κεντρικό μέσο που άνοιγε στον μπακ, ο οποίος έβγαζε την σέντρα για να τελειώσει η φάση. Στην δεύτερη παραλλαγή η μπάλα από τα στόπερ πήγαινε πρώτα στον μπακ ενώ στην τρίτη είχαν συμμετοχή οι στόπερ ο ένας μπακ(είτε παιζόταν φάση από αριστερά ή δεξιά) και όλοι οι παίκτες του άξονα.

Στην συνέχεια, ο Αναστασίου που ζητούσε κοντά τις γραμμές και σωστές επιλογές, χώρισε τους παίκτες και είχαμε δίτερμα με τέσσερις μικρές εστίες, δύο σε κάθε άμυνα. Η πορτοκαλί ομάδα νίκησε 3-0(δύο ο Μπούρμπος ένα ο Καλτσάς) και για να σκοράρεις θα έπρεπε πρώτα να αλλάξεις δέκα πάσες.

Πορτοκαλί ομάδα: Χουχούμης, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μπούρμπος, Δώνης, Ατζαγκούν, Αγγελόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Καλτσάς.

Λαχανί ομάδα: Θελάντερ, Βέμερ, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Λαγός, Πέτριτς, Κοτσόλης Κλωναρίδης. Μπαλαντέρ ο Λουντ ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν την ώρα του διπλού, οι Ταυλαρίδης, Καρέλης, Πράνιτς, Νίνης και Μπεργκ.

Εξαιρετικό... πρώτο δείγμα σέντρας

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε πως εκείνος που ξεχώρισε στην άσκηση ανάπτυξης ήταν ο Γιενς Βέμερ. Ο Γερμανός ήταν εξαιρετικός στις επιλογές του, σεντράροντας «γλυκά» και βρίσκοντας συμπαίκτη μέσα στην περιοχή. Σε μία από τις ενέργειες του ο Καρέλης σκόραρε με κεφαλιά, γκολ που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Bλέπει γήπεδο ο Λουντ

Πάντως, και όσον αφορά τον Ρούμπιν Λουντ, ο Φινλανδός μέσος αν και δεν σου... γεμίζει το μάτι με το όλο του στυλ, δείχνει καθημερινά στις προπονήσεις αρκετά «εγκεφαλικός». Βλέπει γήπεδο, έχει τεχνικές επαφές με την μπάλα. Στην σημερινή προπόνηση πήρε πολλά «μπράβο» από τον Αναστασίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα