Στα χέρια του Φος για να προλάβει! (vds)

Στα χέρια του Φος για να προλάβει! (vds)

Νίκος Αθανασίου
Στα χέρια του Φος για να προλάβει! (vds)

bet365

Ο Γιούσεφ Φος έχει... αναλάβει τον Μίκαελ Εσιέν, ώστε ο Γκανέζος να είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πιθανότητες να αγωνιστεί στο τελευταίο φιλικό με Άγιαξ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Νίκος Αθανασίου.

Ένα από τα μεγάλα «όπλα» του Παναθηναϊκού επί Αναστασίου είναι η φυσική κατάσταση. Το «τριφύλλι» είναι με διαφορά η καλύτερα γυμνασμένη ομάδα στην Ελλάδα και αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στον Γιούσεφ Φος.

Τον γυμναστή των «πρασίνων». Ο Φος εκτός από την συνολική εκγύμναση έχει δείξει θετικό πρόσημο και σε ατομικές περιπτώσεις, όπως εκείνη του Μλάντεν Πέτριτς.

Αυτό το καλοκαίρι το... στοίχημα του Ολλανδού είναι να έχει έτοιμο τον Μίκαελ Εσιέν ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γκανέζος ήρθε «βαρύς» από την αγωνιστική αποχή στην Μίλαν και θέλει δουλειά για να είναι στο επίπεδο που πρέπει.

Για αυτό και μετά τις πρώτες ασκήσεις με την μπάλα, πηγαίνει στο δεύτερο γήπεδο των εγκαταστάσεων και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα με τον Φος.

Ο Εσιέν έχει κάποιες πιθανότητες να αγωνιστεί στο φιλικό με τον Άγιαξ ενώ στο «πράσινο στρατόπεδο» αισιοδοξούν πως μέχρι το τέλος του μήνα θα είναι σε θέση να βοηθήσει στα πρώτα ματς των προκριματικών.

Τώρα αν αυτό θα είναι για ένα ημίχρονο, για μία ώρα παιχνιδιού ή για ολόκληρο παιχνίδι θα το ξέρουμε εκείνη την περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα