Σαμπαόλι: «Δεν θα αλλάξουμε το στιλ μας»

Gazzetta team
Σαμπαόλι: «Δεν θα αλλάξουμε το στιλ μας»

bet365

Ο Χόρχε Σαμπαόλι δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για τον τελικό του Copa América και τόνισε πως το γεγονός ότι είναι Αργεντινός, δεν επηρεάζει την επιθυμία του να κάνει τη Χιλή πρωταθλήτρια.

«Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε. Θα χρησιμοποιήσουμε το σύστημα που είχαμε σε όλο το Copa América. Αυτό είναι το σύστημα και το στιλ που μας επέτρεψε να φτάσουμε εδώ που είμαστε, οπότε θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο» δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός, προσθέτοντας: «Αυτές οι ώρες πριν το παιχνίδι είναι ατελείωτες. Θέλω να ξεκινήσει τώρα το παιχνίδι. Όλα είναι έτοιμα. Το μόνο που έχει μείνει είναι η τελική ομιλία, που θα αναλύσουμε τα στοιχεία του αντιπάλου. Αλλά έχει ακόμη».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει την εθνική ομάδα της πατρίδας του στον τελικό εξήγησε: «Η υποχρέωσή μου είναι να είμαι με αυτούς τους ποδοσφαιριστές και αυτή τη χώρα. Είμαι Αργεντινός και δεν έχω χιλιανή εθνικότητα, αλλά είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου δίνεται να κάνω τη Χιλή πρωταθλήτρια. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Όλο μας το τεχνικό τιμ είναι Αργεντινοί, αλλά θέλουμε τη Χιλή να είναι πρωταθλήτρια».

 

Τελευταία Νέα