Η αντίδραση της Τίγκρες για Πουλίδο

Η αντίδραση της Τίγκρες για Πουλίδο

Η αντίδραση της Τίγκρες για Πουλίδο

bet365

Ο πρόεδρος της Τίγκρες σε δήλωσή του λίγο μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού επισήμανε πως η ομάδα περιμένει την δικαίωσή της από τα αρμόδια όργανα.

Ο Αλεχάντρο Ροδρίγκες, ισχυρός άνδρας της Τίγκρες, μιλώντας στην μεξικάνικη έκδοση του ESPN πήρε ξανά θέση για τον Άλαν Πουλίδο. «Εμείς περιμένουμε την απόφαση του CAS και των αρμοδίων οργάνων, που να λέει πως ο παίκτης είναι δικός μας. Είμαστε σίγουροι πως η απόφαση θα είναι υπέρ μας. Είμαστε 100% βέβαιοι επ' αυτού. Είμαστε ήρεμοι και περιμένουμε. Είναι μία κατάσταση την οποία επέλεξε ο ίδιος ο παίκτης», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Τόνισε δε πως είναι θετικό που ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε στην υπόθεση, διότι στα μάτια του ήταν εμφανές πως ήταν άλλος σύλλογος πίσω από τον Λεβαδειακό. Επανέλαβε τα περί συμφωνίας με την Τσίβας, διευκρίνισε πως η Τίγκρες έχει κάνει όλα όσα πρέπει και συμπλήρωσε πως από την στιγμή που κατέληξε ο παίκτης στον Ολυμπιακό θα περιμένουν να πάρουν ένα ποσό.

Γενικότερα πως εφόσον μία ομάδα θέλει να έχει δικό της τον παίκτη δίχως άλλα προβλήματα θα πρέπει να καλύψει στο οικονομικό μέρος την Τίγκρες και βέβαια άμεσα. Στο μεταξύ ορισμένα media στο Μεξικό ισχυρίζονται πως η Τίγκρες εάν χρειαστεί θα κινηθεί νομικά κατά των ερυθρολεύκων για το θέμα της μεταγραφής του Άλαν Πουλίδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα