Ολυμπιακός: Ακόμα ανοιχτό του Γούτα!

Ολυμπιακός: Ακόμα ανοιχτό του Γούτα!

bet365

O 21χρονος Δημήτρης Γούτας είναι μία περίπτωση που πάντα παραμένει στα υπ' όψιν του Ολυμπιακού και μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να κλείσει και να ανακοινωθεί.

Ο Γούτας από την στιγμή που δεν μπόρεσε να κλείσει στον Άγιαξ ή σε κάποιες ομάδες στο Βέλγιο άφησε για τα καλά ανοιχτή την... πόρτα των νταμπλούχων Ελλάδας. Ο 21χρονος στόπερ και αμυντικός χαφ της Ξάνθης είναι μία περίπτωση που αρέσει εδώ και καιρό. Για την αγορά του Δημήτρη Γούτα απαιτούνται 700 - 800.000 ευρώ συν κάποιο ποσοστό μεταπώλησης. O ύψους 1.98 μέτρων από την ομάδα Νέων της Ξάνθης βρέθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία ως γνωστόν έχει συμβόλαιο έως το 2018.

Στον Ολυμπιακό το πλάνο για αυτόν είναι ένα τριετές ή τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Καβαλιώτης σέντερ μπακ την προηγούμενη σεζόν είχε 33 συμμετοχές με 2 γκολ στο ενεργητικό του. Οι άνθρωποι της Ξάνθης και η πλευρά του παίκτη πάντως έχουν μεταθέσει τις όποιες τελικές εξελίξεις από την Δευτέρα και μετά. Τουλάχιστον αυτό υποστήριζαν. Πως τότε θα κριθούν πολλά... Όπως φαίνεται πάντως η υπόθεση του νεαρού άσου μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να κλείσει θετικά για τους νταμπλούχους Ελλάδας και μετά να ανακοινωθεί!

Και τα καλά νέα μπορεί να έρθουν ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Δηλαδή πριν την Δευτέρα. Εξάλλου εάν δεν ήταν η προοπτική του εξωτερικού την οποία έψαξε για τα καλά ο παίκτης η μεταγραφή θα είχε... κλειδώσει πολύ καιρό τώρα. Ουσιαστικά βέβαια έως ένα σημείο αυτό είχε γίνει όμως η περαιτέρω αναζήτηση του χαρισματικού αμυντικού έφερε κάπως πίσω τα... νεότερα. Ο Γούτας άλλωστε είναι ένα παιδί με ταλέντο και φιλοδοξίες και από την πρώτη στιγμή ήθελε να κλείσει σε μία ομάδα του επιπέδου του Ολυμπιακού εάν δεν έβρισκε κάτι καλό στην Ευρώπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα