Πρώτη με τον πήχη ψηλά για Παναιτωλικό (pics)

Νίκος Τσιώκος
Πρώτη με τον πήχη ψηλά για Παναιτωλικό (pics)

bet365

Την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν έκανε την Παρασκευή ο Παναιτωλικός στο Emileon, με τον πήχη να είναι ψηλά. Σύσσωμο το ΔΣ και ο νεοαποκτηθείς Γρηγόρης Μάκος την παρακολούθησαν.

Στα... βάσανα μπήκαν από την Παρασκευή (3/7) οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού. Οι Αγρινιώτες πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν. Αυτή παρακολούθησαν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα, καθώς και πλήθος κόσμου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση με ενεργοποίηση των παικτών άσκηση κατοχής μπάλας τέσσερις εναντίον δύο με εναλλαγές, άσκηση κυκλοφορίας με τέσσερις ομάδες των πέντε παικτών σε δύο χώρους και δίτερμα στο μισό γήπεδο χωρίς περιορισμούς για την ανάδειξη των ατομικών χαρακτηριστικών των παικτών.

Ο πήχης, βέβαια, είναι πιο ψηλά από την περσινή αγωνιστική περίοδο, καθώς στόχος είναι η είσοδος στα πλέι οφ, κάτι που παραδέχτηκε και ο Λιονέλ Πόντες στην επίσημη παρουσίασή του.

Ο Πορτογάλος καλείται να «χτίσει» ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα είναι δύσκολο να το κερδίσει κάθε ομάδα και θα πρωταγωνιστήσει στη Σούπερ Λίγκα. Τέλος, να σημειώσουμε ότι πριν από την έναρξη της προπόνησης ο Πόντες καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και τους ζήτησε να είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα