Πόντες: «Να δουλέψουμε στο 100%»

Νίκος Τσιώκος
Πόντες: «Να δουλέψουμε στο 100%»

bet365

Ο Λιονέλ Πόντες παρουσιάστηκε επίσημα ως ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού βάζοντας ψηλά τον πήχη, αφού στόχος είναι τα πλέι οφ. Ο Πορτογάλος έδωσε το σύνθημα για δουλειά στο 100% και για μία ακόμα καλύτερη σεζόν.

Νέος τεχνικός του Παναιτωλικού είναι ο Λιονέλ Πόντες, ο οποίος την Παρασκευή (3/7) παρουσιάστηκε και επίσημα στα μέσα ενημέρωσης. Η παρουσίαση έγινε σε αίθουσα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Emileon, όπου το ίδιο έγινε και με τους συνεργάτες του, οι οποίοι συμπληρώνουν το τεχνικό τιμ.

Ο λόγος για τον βοηθό προπονητή Πέδρο Ιλάρκο, τον βοηθό προπονητή-μεταφραστή Αλέξη Μανιάτογλου, τον γυμναστή Νούνο Πίντο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Νικολαΐδη και τον αναλυτή Ντάνιελ Γκονσάλβες. «Με την παρουσία του κ. Πόντες και του επιτελείου του επιθυμία όλων είναι να καταφέρουμε στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι εμπειρίες του σε μια χώρα, όπως η Πορτογαλία με την οποία έχουμε πολλά κοινά, θα μας βοηθήσουν στην κατεύθυνση αυτή», ανέφερε ο πρόεδρος των Αγρινιωτών, Φώτης Κωστούλας. Με τη σειρά του, ο Πόντες έδωσε το σύνθημα για δουλειά στο 100%, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, που είναι η είσοδος στα πλέι οφ. «Οι αρχές και οι αξίες του συλλόγου συμβαδίζουν με τις δικές μου.

Ο Παναιτωλικός έχει σταθεροποιηθεί στη Σούπερ Λιγκ κι εμείς θέλουμε να βελτιώσουμε περισσότερο τα δεδομένα. Η περασμένη σεζόν ήταν πετυχημένη ως προς τον αρχικό στόχο και επιθυμία μας είναι η φετινή να είναι ακόμα καλύτερη. Να οδηγήσουμε την ομάδα στα πλέι οφ. Ήρθαμε να αφιερώσουμε τους εαυτούς μας στο σύλλογο και να δουλέψουμε στο εκατό τοις εκατό.

Να βοηθήσουμε με τις εμπειρίες μας στη δομή και την οργάνωση του συλλόγου, όσο και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Η δημιουργία μιας καλής ομάδας βασίζεται στην πειθαρχία, την ανταγωνιστική νοοτροπία και την οργάνωση. Θα είναι μια δύσκολη σεζόν, αλλά θα είμαστε εδώ 24 ώρες για να δουλέψουμε προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας.

Πολλά πράγματα πάνε πολύ καλά στον Παναιτωλικό και θέλω βελτιώνοντας τη νοοτροπία μας για να πάμε ακόμα καλύτερα». Τέλος, ο Μάκης Μπελεβώνης τόνισε ότι το νέο τεχνικό τιμ θα έχει την πλήρη στήριξη της διοίκησης, ενώ ευχήθηκε να είναι περισσότερος ο κόσμος στα γήπεδα τη νέα σεζόν και να έχουμε ένα καθαρό και τίμιο πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα