«Η Μίλαν θα προκαλεί φόβο»

«Η Μίλαν θα προκαλεί φόβο»

«Η Μίλαν θα προκαλεί φόβο»

bet365

Αποφασισμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, στην πρώτη προπόνηση της Μίλαν για τη νέα σεζόν.

Οι Ροσονέρι προέρχονται από μία 8η και μία 10η θέση οπότε ξέρουν ότι χειρότερα δεν γίνεται... Το θέμα είναι πόσο καλύτερα μπορούν να πάνε και η αισιοδοξία δεν λείπει σε διοίκηση και προπονητή. Με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να δηλώνει ότι «η επιστροφή στο Champions League είναι υποχρεωτική» και ότι «η ομάδα μπορεί να κοντράρει την Γιουβέντους στη μάχη του τίτλου», ο Μιχαΐλοβιτς δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετική οπτική για τη νέα σεζόν.

«Δουλεύουμε πολύ καλά στις μεταγραφές, έχουν έρθει οι Μπερτολάτσι, Μπάκα και Λουίζ Αντριάνο, οι οποίοι είναι ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον Αντριάνο Γκαλιάνι επειδή με επέλεξαν και μου δίνουν αυτή την ευκαιρία», είπε αρχικά ο τεχνικός των Ροσονέρι και στη συνέχεια... ανέβασε στροφές: «Ο στόχος είναι η Μίλαν να επιστρέψει στις νίκες. Πρέπει να είμαστε μια ομάδα... διαβόλων. Το γήπεδο μας θα πρέπει να είναι ξανά καμίνι και οι αντίπαλοι μας θα πρέπει να νιώσουν ξανά φόβο για την Μίλαν».

Από εκεί και πέρα, ο Μιχαΐλοβιτς είπε ότι «δεν έχω παρελθόν ως Ροσονέρο αλλά μπορώ να εγγυηθώ στους οπαδούς μας ότι θα δουλέψω σκληρά για να τους πείσω» και στη συνέχεια μίλησε για τακτική, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport, σύμφωνα με το οποίο ο Στέφαν Ελ Σαραουί υπολογίζεται για την... τριάδα του κέντρου.

«Δεν μου αρέσει να παίζω με τρεις στην άμυνα αλλά με τέσσερις. Το βασικό μας σύστημα θα είναι το 4-3-1-2. Ο Ελ Σαραουί έχει τα χαρακτηριστικά του εξτρέμ αλλά μίλησα μαζί του και θα προσπαθήσω να τον κάνω χαφ. Από εκεί και πέρα, οι δύο της επίθεσης θα είναι οι Μπάκα και Λουίζ Αντριάνο. Ο Μενέζ μπορεί να παίξει ως δεύτερος επιθετικός αν χρειαστεί ή ελεύθερος πίσω από τους δύο ενώ ο Μποναβεντούρα μπορεί να αγωνιστεί οπουδήποτε στο κέντρο ή στην επίθεση».

 

SERIE A Τελευταία Νέα