Μαντούρο: «Υπερήφανος λαός οι Έλληνες»

Μαντούρο: «Υπερήφανος λαός οι Έλληνες»

Μαντούρο: «Υπερήφανος λαός οι Έλληνες»

bet365

Νέα τοποθέτηση είχαμε από τον Χέντβινγκες Μαντούρο για το θέμα της κρίσης στην Ελλάδα. Ο Ολλανδός μέσος υποστήριξε πως είναι όμορφο να ζει κανείς στην Ελλάδα που έχει έναν υπερήφανο λαό.

Ο έμπειρος μέσος ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα status για την Ελλάδα και τους Έλληνες. «Προετοιμασία! Πολύ καλές και δύσκολες προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ και όπως φαίνεται τα μέσα της χώρας μου δείχνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την κρίση στην Ελλάδα. Θα το πως σε όλους: Η Ελλάδα είναι υπέροχη, οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι υπερήφανος λαός και είναι πολύ όμορφο να ζεις στη Θεσσαλονίκη. Νιώθουμε ασφαλείς στην ομάδα και όλος ο κόσμος της χώρας έχει την υποστήριξη μου. GoGreece».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα