Λύση συνεργασίας με Σίλβα έως 15 Ιουλίου

Λύση συνεργασίας με Σίλβα έως 15 Ιουλίου

Λύση συνεργασίας με Σίλβα έως 15 Ιουλίου

bet365

Οι ιθύνοντες της Σπόρτινγκ ξεκαθάρισαν πως το αργότερο έως τις 15 Ιουλίου θα έχει επέλθει οριστικά η λύση της συνεργασίας με τον Μάρκο Σίλβα και τους βοηθούς του.

Μετά την συνέντευξη του Μπρούνο Ντε Καρβάλιο για τις εξελίξεις με τον Σίλβα υπήρξε νεότερη ενημέρωση από την Σπόρτινγκ για το θέμα του 38χρονου προπονητή. Με βάση αυτήν η ομάδα της Λισσαβώνας θα έχει προχωρήσει επίσημα σε λύση της συνεργασίας της με τον Μάρκο Σίλβα και τους συνεργάτες του το αργότερο μέχρι τις 15 Ιουλίου. Οι βοηθοί του αποπειράθηκαν και χθες αλλά και σήμερα να πάνε κανονικά στην δουλειά τους αλλά απομακρύνθηκαν μετά από αστυνομική παρέμβαση.

Οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις συζητήσεις προκειμένου να λυθεί το ζήτημα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο Μάρκο Σίλβα έτσι και αλλιώς αναμένεται τα προσεχή 24ωρα στην Αθήνα για να πιάσει δουλειά στον Ολυμπιακό. Ως γνωστόν η πρώτη ουσιαστική προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει προγραμματιστεί για τις 9 Ιουλίου. Νωρίτερα και για διάστημα τριών ημερών θα γίνονται εργομετρικά και άλλα τεστ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ GAZZETTA.GR ΓΙΑ ΤΟ TEAM ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα