Μεγάλη πρόκριση για την σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο

Μεγάλη πρόκριση για την σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο

Μεγάλη πρόκριση για την σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο

bet365

Η Κ-14 της σχολής του Ολυμπιακού στο Σικάγο προκρίθηκε στην τελική φάση του πρωταθλήματος των ΗΠΑ.
Στην τελική φάση του πρωταθλήματος των ΗΠΑ προκρίθηκε η ομάδα Κ-14 της σχολής του Ολυμπιακού από το Σικάγο. Η ομάδα έγραψε ιστορία στο US Club National Cup XIV Midwest Regional Championship όπου συμμετείχαν club από 14 πολιτείες των ΗΠΑ κατακτώντας την 1η θέση στην περιφέρειά της και τώρα θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρώτη θέση στην χώρα.
Οι ποδοσφαιριστές από το Σικάγο κέρδισαν με 5-2 στον ημιτελικό τους San Antonio SC στον ημιτελικό και στον τελικό της περιφέρειας (Midwest) επικράτησαν με 3-2 της πρωταθλήτριας της Μινεσότα, Twin Stars Academy. Η πειραϊκή ομάδα θα παίξει από τις 17 έως τις 20 Ιουλίου στην Ιντιάνα, στην μεγαλύτερη εγκατάσταση ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ μαζί με τους νικητές των άλλων περιφερειών της χώρας. Οι ερυθρόλευκοι έσπευσαν να συγχαρούν την Κ-14, όπως και τις άλλες ομάδες για την προσπάθεια και την πορεία που έκαναν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα