Κοντά σε Μάκο ο Παναιτωλικός

Νίκος Τσιώκος
Κοντά σε Μάκο ο Παναιτωλικός

bet365

Κοντά σε συμφωνία με τον Γρηγόρη Μάκο βρίσκεται ο Παναιτωλικός, που ετοιμάζεται για σημαντική ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του.

Έτοιμος να κάνει μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του είναι ο Παναιτωλικός, που είναι κοντά σε συμφωνία με τον Γρηγόρη Μάκο. Ο 28χρονος αμυντικός χαφ, ο οποίος αγωνίζεται τόσο στα δεξιά όσο και στα αριστερά της μεσαίας γραμμής, θα πραγματοποιήσει τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση, κάτι που αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Μάκης Μπελεβώνης.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, τότε θα έχουμε τη συμφωνία και την ανακοίνωση του άλλοτε άσου των Πανιωνίου και ΑΕΚ από τους Αγρινιώτες για να αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή τους.

Το who is who

Ο Γρηγόρης Μάκος γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 1987 στην Αθήνα, έχει ύψος 1,83μ. και αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Ηλιούπολης. Από την Κ20 του συλλόγου των Νοτίων Προαστίων πήγε στον Πανιώνιο το 2003, ενώ το 2009 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα παίρνοντας μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Μετά από 3 χρόνια παρουσίας του στην Ένωση, έφυγε για τη Γερμανία, όπου φόρεσε τη φανέλα της Μόναχο 1860, ενώ το 2013... μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης. Πλέον, ετοιμάζεται να επαναπατριστεί και να φορέσει ντυθεί στα χρώματα του Παναιτωλικού, εφόσον δεν αλλάξει κάτι στα δεδομένα.

Μετράει 192 συμμετοχές, 6 γκολ και 4 ασίστ στη Σούπερ Λίγκα, άλλες 19 και άλλο 1 τέρμα στα πλέι οφ, καθώς και 12 εμφανίσεις με 1 ασίστ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Επίσης, έχει 9 συμμετοχές και 1 γκολ στο Κύπελλο UEFA, 14 συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ και 6 στα προκριματικά της δεύτερης κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Τέλος, έχει 11 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και 36 συνολικά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Κύπρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα